Social Icons

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων, θα διαπιστώσετε φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιο τρόπο, αλλά και ποιοι σας δίνουν φτερά για να πετάξετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι ρυθμοί σας θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή, κάποιες φορές θα σας ωθούν σε παρορμητικές ενέργειες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάγκη σας να κάνετε καινούριες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες που η κάθε μία από αυτές θα παίξει το δικό της ρόλο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο διακριτικός τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίζετε τους άλλους θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στις σχέσεις που για κάποιο λόγο δεν πάνε όπως θα θέλατε.
 
ΛΕΩΝ: Θα πρέπει να κρατήσετε μία γραμμή στη συμπεριφορά σας και όχι τη μια στιγμή να είστε προσεκτικοί και υποχωρητικοί και την άλλη σκληροί και απόλυτοι.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις θα αυξηθούν και θα πληθύνουν, μια που θα είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και πρόσχαροι στις συναναστροφές σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Δείτε τις ουσιαστικότερες προδιαγραφές που έχετε σαν άνθρωπος και θα καταλάβετε καλύτερα αυτό που είναι καλό για την υγεία σας, ενώ παράλληλα θα ασχοληθείτε και με την ομορφιά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Από τη μία το άγχος σας για επιτυχία, από την άλλη οι ψυχολογικές μεταπτώσεις που υποβάλετε τον εαυτό σας, έχετε χωρίς να το καταλαβαίνετε στα όρια των αντοχών σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οτιδήποτε έχει να κάνει με την προώθηση νέων επαγγελματικών βάσεων ολοκληρώνεται και κατ’ επέκταση αναλαμβάνετε σταδιακά και πλήρως τις ευθύνες καινούριων καθηκόντων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε πιο συνειδητοποιημένοι ως προς τα προσόντα σας, τις επιδόσεις και τα δικαιώματά σας και θα επιδιώκετε μια συνεχή αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει και τα οικονομικά σας σχέδια.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα σας δοθεί η ευκαιρία να εγκαταλείψετε το πρόσφατο παρελθόν που σας ταλαιπώρησε αρκετά και ποικιλοτρόπως και να βάλετε πλώρη για να κατακτήσετε τους στόχους σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να κλείσετε οριστικά οικονομικές εκκρεμότητες, αρκεί να τη βοηθήσετε και εσείς κάνοντας προηγουμένως κάποιες μικρές θυσίες.