Social Icons

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας, για να μη νιώσετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Το καλό που βγήκε από τις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι πως δε σας έμεινε χρόνος για καταχρήσεις και ευτυχώς καθώς έχετε μια κλίση προς αυτές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα ξεκινάει με καλές προοπτικές και σας επιτρέπει να καταστρώσετε καινούρια σχέδια, αλλά και να διορθώσετε τυχόν προηγούμενα σας λάθη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οικονομικά θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα και επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές σας μετοχές τώρα που είναι ανεβασμένες.
 
ΛΕΩΝ: Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή του σωστού και του λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια, διαλύοντας τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συγκυρίες θα ενεργήσουν βοηθητικά και αν βάλετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους, θα μπορέσετε να τους επιτύχετε. Στηρίξτε φίλους σας που βρίσκονται σε ανάλογη θέση με εσάς.
 
ΖΥΓΟΣ: Η αίσθηση ανανέωσης που σας έχει κατακλύσει θα σας κάνει πιο δημιουργικούς. Απρόοπτες συναντήσεις και επαφές θα τονώσουν αισθητά τη διάθεσή σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε εξωγενείς παράγοντες να σας περιορίσουν στις κινήσεις σας. Τα σχέδια και τις αποφάσεις που θα θέσετε σε εφαρμογή θα έχουν μεγάλη επιτυχία.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι περισσότερες σκέψεις σας θα στρέφονται γύρω από τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας ζητήματα και αυτό θα επηρεάζει κατά πολύ την προσωπική σας ζωή.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η αντίληψη που έχετε θα σας βοηθήσει στην ανακάλυψη της αλήθειας και θα απελευθερώσει το πνεύμα σας. Γνωρίζετε πως θα περάσετε καλά ενώνοντας τις τρέλες σας με τα άτομα που συναναστρέφεστε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επανεξετάστε καταστάσεις, αλλάξτε τη σειρά των προτεραιοτήτων σας και προωθήστε εποικοδομητικούς στόχους, ακόμα και αν προβληματιστείτε με τις εξελίξεις του επαγγελματικού σας τομέα.
 
ΙΧΘΥΣ: Μην υιοθετήσετε το σνομπ ύφος αφού έτσι κι αλλιώς δε σας ταιριάζει και μην επιχειρήσετε να κολλήσετε ετικέτες στους άλλους. Η μέρα συντελεί στη γενική αποκατάσταση των υποθέσεών σας για να μπορέσετε να χτίσετε ένα καλύτερο μέλλον.