Social Icons

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ενισχύετε η ζωτικότητα, το κέφι και τη δημιουργικότητά σας. Έχετε ανάγκη να υπάρξει μια ισορροπία ανάμεσα σε αυτό που σας προσφέρουν και σε αυτό που εσείς προσφέρετε.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Τα άτομα της οικογένειάς σας θα έχουν όλη την καλή διάθεση να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο δύσκολα σχέδιά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τα υπέρ και τα κατά στα θέματα που σας απασχολούν και προσδιορίστε τις εναλλακτικές σας λύσεις, συνυπολογίζοντας τις δυνατότητές σας ώστε να μη σπάσει η σειρά των επιδιώξεών σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας δημιουργηθούν αρκετές ψυχολογικές πιέσεις και θα σας καλέσει να αποδείξετε πόσο ώριμοι είστε μέσα από ορισμένες δοκιμασίες.
 
ΛΕΩΝ: Αποφύγετε να παίξετε παιχνίδια μέσα στις σχέσεις σας ή να χρησιμοποιήσετε τους άλλους προκειμένου να ικανοποιήσετε και να εξυπηρετήσετε τα προσωπικά συμφέροντα και τις επιθυμίες σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από την τάση σας να τα βλέπετε όλα με καλοσύνη και προβείτε σε υπερφίαλες ενέργειες ή παράτολμες κινήσεις που θα απαιτούν μεγάλα ρίσκα.
 
ΖΥΓΟΣ: Οι επαγγελματικές σχέσεις θα κυλούν αρμονικά και οι επαφές που θα έχετε με συνεργάτες και άτομα κύρους θα είναι στην πλειοψηφία αποδοτικές και θετικές για την μελλοντική σας πορεία.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ξεπεράστε την κακή συνήθεια που έχετε όταν σας δίνουν απλόχερα οι άλλοι από μόνοι τους να γίνεστε άπληστοι και να ζητάτε περισσότερα, γιατί αυτό θα έχει αντίθετα αποτελέσματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα περάσετε όμορφα, θα διασκεδάσετε και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας, που θα σας κρατήσουν σε ισορροπία στη συνέχεια.  Τοποθετήστε από τώρα τις βάσεις που θα σας δώσουν υγιείς σχέσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η λέξη κλειδί για σήμερα θα είναι καλαισθησία η οποία θα βρίσκεται στο ζενίθ της και εσείς θα μπορείτε άφοβα να αυτοσχεδιάσετε. Να είστε σίγουροι ότι θα κάνετε καλή εντύπωση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε για την ομορφιά και την ποιότητα σε όλα και προπαντός στην υγεία σας. Ασχοληθείτε με ξεκούραστα σπορ, ώστε να μην καταπονήσετε τον οργανισμό σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συγκεντρωθείτε και να οργανώσετε εκ νέου την πορεία σας συνδυάζοντας σωστά τις δραστηριότητές σας με κέφι και ανοιχτό μυαλό.