Social Icons

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ: Ίσως η καθημερινότητά σας έχει επιβαρυνθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα, αλλά έχετε ξεμπερδέψει και με πολλά. Με ότι και αν καταπιαστείτε θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να υποχρεωθήκατε λόγω των καταστάσεων να κινηθείτε μέσα σε ένα κλίμα ρευστότητας, αλλά από εδώ και στο εξής οι ρυθμοί σας θα είναι πιο γρήγοροι σε όλους τους τομείς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απαιτείται να διαθέτετε μεγαλύτερη ευελιξία για να κυνηγήσετε τους νέους σας στόχους. Αυξήστε ταχύτητα γιατί το παρόν έχει δελεαστικές προτάσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο ρεαλιστικός τρόπος σκέψης και το μυαλό σας θα είναι τα πιο χρήσιμα εργαλεία σας, καθώς με αυτά θα μετριάσετε τις δυσκολίες στα οικονομικά και στις σχέσεις σας.
 
ΛΕΩΝ: Αξιοποιήστε στο έπακρο τη μέρα και  μην αφήσετε να σας αρπάξουν άλλοι ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν αποκλειστικά για εσάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βάλτε τα δυνατά σας να εξασφαλίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά και κάποιες χρήσιμες συμμαχίες. Σιγουρέψτε την εύνοια που θα έχετε στο συναισθηματικό σας τομέα.
 
ΖΥΓΟΣ: Έχετε τα περιθώρια να απαλλαγείτε από παλιές και επιβαρυντικές καταστάσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αρκεί να ξεκαθαρίσετε τις προτεραιότητές σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε μεγαλύτερη ανοχή, ψυχραιμία και ορθολογισμό και μην αφήσετε τις εσωτερικές σας ανάγκες να κατευθύνουν τις αποφάσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλήσετε τη δύναμή σας για πράγματα ή καταστάσεις που δεν αλλάζουν. Είναι προτιμότερο να κινηθείτε περιφερειακά μόνο σε αυτά που έχουν περιθώρια αλλαγής ή βελτίωσης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι δυσκολίες και τα εμπόδια είναι μέρος της ζωής και δε γίνεται εσείς να απέχετε από αυτό, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας αφού δε θα μείνετε χωρίς συμπαράσταση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορεί η μέρα να μην συμπαραστέκεται απόλυτα στις προσπάθειές σας, αλλά είστε από αυτούς που θα θιγείτε λιγότερο και στα συμφέροντα και στις σχέσεις σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι καλές προθέσεις που έχετε απέναντι στους άλλους θα σας βοηθήσουν και θα μεταφραστούν σε ηθική και πρακτική βοήθεια που θα λάβετε ανέλπιστα.