Social Icons

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μην περιμένετε μόνο από τους άλλους να είναι ειλικρινείς και αφοσιωμένοι. Δε χρειάζεται να επηρεάζεστε από τις απαιτήσεις των καιρών και να αλλάζετε συνέχεια τρόπο ζωής.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να είστε πιο επιλεκτικοί στις συναναστροφές σας και να μην ανοίγεστε εύκολα. Αξιοποιήστε την προσφορά αγάπης που σας δείχνουν κάποια συγκεκριμένα άτομα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντισταθείτε στις προκλήσεις που θα δεχθείτε από κάποια κακόβουλα άτομα. Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για να επανέλθουν προς διευθέτηση εκκρεμότητες από το παρελθόν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επαγγελματικές συναντήσεις και συζητήσεις προσφέρονται για να περάσετε τις απόψεις σας. Θα σας απασχολήσουν η εργασία, η καριέρα και κάποιες αλλαγές που υπαγορεύονται από εξωτερικά γεγονότα.
 
ΛΕΩΝ: Μην εξαντλείται τα όρια και τις δυνάμεις σας με ανθρώπους που σας κουράζουν. Οι αλλαγές που θα προκύψουν σε αρκετούς τομείς της ζωής σας θα είναι είτε αναμενόμενες, είτε αιφνίδιες.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φανείτε συντηρητικοί στα οικονομικά σας θέματα πριν τα έξοδα ξεπεράσουν τα έσοδα. Η ψυχική σας ηρεμία θα δοκιμαστεί ποικιλοτρόπως, μια που οι άλλοι θα επηρεάζουν το συναισθηματικό σας κόσμο.
 
ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε στα οικογενειακά σας θέματα να είστε συνεπείς και όχι να φέρεστε εγωιστικά. Αλλάξτε παραστάσεις και δείξτε υπομονή, καθώς το ουσιαστικό αποτέλεσμα των κινήσεών σας θα φανεί αργότερα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κατορθώστε να βάλετε μια τάξη στις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Θα πρέπει ακόμα και οι δραστηριότητες που θα διαλέξετε να βελτιώσουν τη φυσική σας κατάσταση να είναι εκλεπτυσμένες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα σας παρά τις αντιξοότητες και καθυστερήσεις, θα είναι δημιουργική. Κατά τη διάρκεια της μέρας βγείτε όσο περισσότερο μπορείτε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες. Η συναισθηματική τους στήριξη, αλλά και η συμβολή τους γενικά θα είναι ακριβώς αυτό που ψάχνατε για να προχωρήσετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις που δεν είχατε υπολογίσει το μέγεθός τους, θα σας πιέσουν ψυχολογικά. Οι καταστάσεις και τα κατεστημένα σε βασικούς τομείς της ζωής σας, έχουν παγιωθεί.
 
ΙΧΘΥΣ: Νέες εξελίξεις έρχονται στα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα. Η μέρα ευνοεί τις κινήσεις που θα γίνουν ύστερα από ώριμη σκέψη για να αποδώσουν καρπούς.