Social Icons

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Τακτοποιήστε εκκρεμότητες και οφειλές που θα σχετίζονται είτε με επαγγελματικές, είτε με οικονομικές σχέσεις. Φιλίες από το παρελθόν αναζωπυρώνονται και έρχονται να προστεθούν με καινούριες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μάθετε να σκέφτεστε και να προσαρμόζεστε, ακόμα και όταν δε γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε. Παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι όσο και αν σας ενοχλεί.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα θα είναι η αφετηρία σας κυρίως για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει. Οι βιαστικές αποφάσεις δε θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός.
 
ΛΕΩΝ: Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους που από καιρό αποφεύγατε και θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η κατανόηση που θα δείχνετε στα προβλήματα των άλλων, θα σας δίνει μια αδιόρατη γοητεία και θα σας παροτρύνει να είστε ακόμα περισσότερο εγκάρδιοι και φιλικοί.
 
ΖΥΓΟΣ: Για να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στις σχέσεις σας παραδεχθείτε τα ελαττώματά σας και μην κάνετε τους ήρωες όταν πρέπει να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο οικογενειακό σας περιβάλλον το κλίμα θα είναι αρκετά ήσυχο και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προσεγγίσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε ευχάριστες ώρες μαζί τους.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Την κατάλληλη στιγμή θα είστε εντυπωσιακοί και αγαπητοί στο περιβάλλον σας, αποκομίζοντας οφέλη ή χαρές από τη λάμψη της γοητείας σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το πλανητικό σκηνικό στην πλειοψηφία του επιδρά θετικά σε συναντήσεις, επαφές και συναλλαγές, έστω και αν κάποιες επιτευχθούν μετ’ εμποδίων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακολουθήστε συγκεκριμένο πρόγραμμα, δώστε την απαιτούμενη ενέργεια που χρειάζεται για να προχωρήσετε σε αυτά που κάνετε και μετά με απόλυτη ηρεμία καθίστε και απολαύστε το αποτέλεσμα.
 
ΙΧΘΥΣ: Η ικανότητά σας να αφήνεστε στα χέρια των άλλων με ένταση και πάθος προκειμένου να ζήσετε μια όμορφη εμπειρία, σαγηνεύει τους γύρω σας και κυρίως σας κάνει αξέχαστους.