Social Icons

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ: Ξεκινήστε από τώρα ένα πρόγραμμα στον οικονομικό σας τομέα για να μην πνιγείτε από υποχρεώσεις και προβλήματα που θα σας πιέσουν και θα σας κουράσουν ψυχολογικά.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η στάση αδιαφορίας που έχετε υιοθετήσει απέναντι στο σύντροφο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δημιουργήσει έντονο πρόβλημα στις σχέσεις σας και κάποιες από αυτές θα έρθουν σε ρήξη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί υπάρχουν άτομα που σας ανταγωνίζονται και δεν τα έχετε αναγνωρίσει ακόμα. Η αναστάτωση και τα απρόβλεπτα γεγονότα θα έχουν τον πρώτο ρόλο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια καινούρια γνωριμία θα σας αναζωογονήσει και θα αλλάξει τη ζωή σας. Μην προβείτε σε περιττά έξοδα και άσκοπες αγορές γιατί δε θα είστε ευνοημένοι οικονομικά.
 
ΛΕΩΝ: Τα οικογενειακά σας θέματα έρχονται στην επιφάνεια ζητώντας άμεσες διευθετήσεις, ενώ ένα αγαπημένο σας πρόσωπα θα ζητήσει τη στήριξή και την υποστήριξή σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα πρέπει και εσείς να κάνετε μια πιο ποιοτική προσφορά για να επιβάλετε τα δικά σας μέτρα και σταθμά σε ορισμένες δύσκολες υποθέσεις.
 
ΖΥΓΟΣ: Στο χέρι σας είναι να ανακαλύψετε καινούρια πράγματα και νέους ορίζοντες δραστηριοτήτων. Ελιχθείτε γιατί θα χρειαστεί να παίξετε πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Καλλιεργήστε κλίμα ισοτιμίας ανάμεσα στις προσωπικές και στις εργασιακές σας σχέσεις. Οι δυσκολίες σας δυναμώνουν και αφού ο τροχός γυρίζει, η ρεβάνς είναι απόλυτα δική σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Σίγουρα αξίζετε μια σωστότερη μεταχείριση από το περιβάλλον σας, αλλά επειδή αυτό δε χαρίζεται αλλά κερδίζεται, πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας για ορισμένα πράγματα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε πίσω σας προκαταλήψεις και ενδοιασμούς, γιατί αν συνδυάσετε σε σωστές αναλογίες τη λογική και το ένστικτο, θα μπορέσετε να πετύχετε σπουδαία πράγματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν αρκεί ο ενθουσιασμός από μόνος του για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Χρειάζεται αρκετή δουλειά, χρόνος, χρήμα και πάνω απ’ όλα επένδυση συναισθήματος.
 
ΙΧΘΥΣ: Σα βασικό σας στόχο αναζητάτε την ποιότητα ζωής και η σημερινή μέρα βοηθάει να πετύχετε πολλά προς αυτήν την κατεύθυνση και να διορθώσετε κάποιες ελλείψεις.