Social Icons

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Σε άλλη τροχιά μπαίνει η ερωτική σας ζωή καθώς έπαψαν να σας ικανοποιούν οι επιφανειακές σχέσεις και οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές πιθανότητες να δημιουργήσετε μια υπέροχη σχέση.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα είναι το καλύτερο χρονικό πλαίσιο για να δράσετε και να κάνετε τη γνωστή την επιθυμία σας για μια υγιή σχέση. Όπως φαίνεται η διάθεσή σας βελτιώνεται και τα βλέπετε όλα αισιόδοξα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα έχετε σαφώς μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, γι’ αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με τα άτομα που θα τραβήξουν την προσοχή σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν δείτε ότι δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα, απομονωθείτε για λίγο. Οι αλλαγές που θα προκύψουν στον εργασιακό σας χώρο, θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.
 
ΛΕΩΝ: Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκτιμήστε στο σύντροφό σας ότι σας αφήνει ανενόχλητους να ασχοληθείτε με τις προτεραιότητές σας. Καλύτερα να αναβάλετε να πάρετε αποφάσεις, γιατί και οι δυο θα λειτουργείτε κάτω από πίεση.
 
ΖΥΓΟΣ: Σταματήστε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και προσπαθήστε να βρείτε λίγη χαρά στη σχέση σας. Έχετε τη δυνατότητα να τη βελτιώσετε και να ξεπεράσετε τα μικρά εμπόδια.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να πετύχετε τους κοινούς σας στόχους πρέπει να κινηθείτε συλλογικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Εκκαθαρίστε όλες εκείνες τις εκκρεμότητες που σας έχουν δημιουργήσει άγχος.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε αντιπαραθέσεις με άτομα που σας ανταγωνίζονται και μπορούν να σας βλάψουν. Αν θέλετε να σας καταλαβαίνουν όσοι είναι γύρω σας, εκφραστείτε ελεύθερα και ειλικρινά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, για να μην πανικοβάλλεστε στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων. Δείξτε ψυχραιμία, καθώς θα εναλλάσσονται  ενθουσιασμός και απογοήτευση.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λειτουργήστε με ευγένεια και κατανόηση, στις εκρήξεις των άλλων. Συνδυάστε εμπειρίες από το παρελθόν και σκέψεις από το μέλλον, για να βγάλετε ότι καλύτερο για το παρόν.
 
ΙΧΘΥΣ: Επαναστατήστε στις νέες μεθόδους που προσπαθούν να σας επιβάλουν. Κλείστε υποθέσεις που σας απασχολούν και καταναλώνουν τον ελεύθερο χρόνο σας με συνοπτικές διαδικασίες.