Social Icons

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ένα μικρό ταξιδάκι μπορεί να συνδυάσει εργασία και ανανέωση της ερωτικής σας σχέσης. Δεν υπάρχει λόγος να σας δημιουργούν ένταση οι αλλαγές στο πρόγραμμά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δε θα αποσκοπείτε μόνο σε μία ανάκαμψη, καθώς έχετε μεγαλύτερες ανάγκες και θα γίνετε πιο προνοητικοί για το μέλλον. Φροντίστε να βλέπετε πιο αισιόδοξα τα πράγματα, γιατί υπάρχει φως.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Την ενεργητικότητα που θα έχετε διοχετεύστε την σε κάτι που πραγματικά θα σας εκφράζει. Προωθήστε προσωπικές σας επιδιώξεις και ζητήστε ότι πραγματικά αξίζετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να αφήσετε περιθώρια στη ζωή σας για να γευτείτε τις χαρές της προσωπικής σας ζωής. Οι σωστές εξηγήσεις και η προθυμία σας θα κάνει τις συνεργασίες σας πιο εποικοδομητικές.
 
ΛΕΩΝ: Δείτε ρεαλιστικά τις υποθέσεις σας και ανασυγκροτήστε τις σκέψεις σας. Η ουσιαστική προσέγγιση θα βάλει τις επαγγελματικές σας σχέσεις σε μια άλλη βάση, πιο ειλικρινή και πιο σταθερή.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ανταγωνισμός με ορισμένα άτομα του εργασιακού σας χώρου, θα καθυστερήσει την  εξέλιξή σας. Βοηθούμενοι από τους συνεργάτες σας και άτομα κύρους μπορείτε να πάτε ψηλά.
 
ΖΥΓΟΣ: Για να προχωρήσετε μπροστά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες αδυναμίες σας. Έχει σημασία να σέβεστε τις ευαισθησίες και τις νοοτροπίες των άλλων και να μην τους ξεγυμνώνετ» ψυχολογικά.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δεν είστε σωστά ενημερωμένοι για ένα σοβαρό θέμα, αποφύγετε να το θίξετε. Από εσάς εξαρτάται να συνδυάσετε αρμονικά τον ενθουσιασμό με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτοσυγκεντρωθείτε και χαλαρώστε για να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν. Μην ξεχάσετε μέχρι που φτάνουν τα όριά σας ώστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διεκδικήστε αυτό που σας αξίζει και σταματήστε να υποτιμάτε τον εαυτό σας. Δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμοστείτε στο κλίμα των ημερών, ώστε να απολαύσετε ότι σας δίνουν. Εξελίξεις παρουσιάζονται στα σχέδιά σας, γι’ αυτό μην περιπλέκετε τις ευκαιρίες που έχετε για εξέλιξη.
 
ΙΧΘΥΣ: Πάρτε αποφάσεις και λύστε ένα πρόβλημα πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η αποφασιστικότητα που θα δείξετε στα επαγγελματικά σας σχέδια θα εκτιμηθεί αφάνταστα.