Social Icons

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Αναθεωρήστε κάποιες από τις απόψεις σας, όσο είναι ακόμα νωρίς. Ζητήστε βοήθεια από τους γύρω σας, εάν η επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων σας δημιουργεί πανικό.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Με την πρωτοποριακή και επαναστατική διάθεση που έχετε δεν πρέπει να αμελήσετε να ασχοληθείτε με θέματα υγείας και ομορφιάς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα. Μην ασπάζεστε ανεπιφύλακτα τις γνώμες όσων δε γνωρίζετε καλά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην υιοθετείτε λάθος απόψεις αλλά δώστε προτεραιότητα στη διπλωματία. Δείξτε την αφοσίωσή σας μόνο σε όσα άτομα σας αγαπούν πραγματικά.
 
ΛΕΩΝ: Πλέον θα δείτε καθαρά αυτά που είναι για καλό σας και αυτά που πρέπει να αποφύγετε. Η μέρα θα σας δώσει το χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση και αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 
ΖΥΓΟΣ: Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες και να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη. Πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί θα κάνετε τη ζωή σας πιο ποιοτική.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο και στον οικονομικό σας τομέα. Επενδύστε σε νέους στόχους χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ολοκληρώστε και σταθεροποιήστε τα επαγγελματικά σχέδια που είχατε αρχίσει να επεξεργάζεστε. Οι φρέσκες ιδέες σας θα συμπληρώνουν και θα καλύψουν σημαντικά κενά.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποια είναι αυτά που προχωρούν στη ζωή σας και ποια έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό.
 
ΙΧΘΥΣ: Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας, πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους.