Social Icons

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Θα αρχίσουν να περιορίζονται σημαντικά οι υπερβολές στη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα που συναναστρέφεστε και ειδικά προς το σύντροφό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Όσοι έχετε συνεργασίες θα αρχίσετε να νιώθετε καταπιεσμένοι και ενδέχεται οι έντονες αντιδράσεις σας να δημιουργήσουν αντιθέσεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Με αυξημένη την ικανότητα της κρίσης σας, θα είστε σε θέση να αξιολογείτε πιο σωστά πρόσωπα και καταστάσεις αλλά και να αναπτύσσετε τις σχέσεις σας με ένα νέο τρόπο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διαλύοντας οποιεσδήποτε ψευδαισθήσεις και αποκαλύπτοντας τι κρύβεται στο παρασκήνιο, θα γνωρίζετε πάνω σε ποιους μπορείτε να επενδύσετε.
 
ΛΕΩΝ: Μην κάνετε τους ήρωες από τη στιγμή που μπορείτε να ακολουθήσετε μια τακτική που θα κάνει ευχάριστη την καθημερινότητά σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην κάνετε καταχρήσεις γιατί δεν τις αντέχετε και αναζητήστε έναν αποτελεσματικό και ουσιαστικό τρόπο για να ελέγχετε τη συμπεριφορά σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, γιατί μπορεί να βρεθείτε μόνοι και δε θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες των εργασιακών σας θεμάτων, ούτε τις οικονομικές τους απαιτήσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πρέπει να μάθετε να αντιμετωπίζετε πιο πνευματικά τη ζωή σας, να σπουδάζετε τις εξελίξεις και να αναζητάτε την πείρα εκείνων που πραγματικά ξέρουν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι σχέσεις σας με τους άλλους μπορούν να βελτιωθούν αν τολμήσετε τώρα να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να διορθώσετε τα λάθη που υπάρχουν στις πιο σημαντικές σας υποθέσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συναισθηματικές σας σχέσεις θα είναι γόνιμες και ανοιχτές, καθώς θα είστε πιο ανοιχτοί σε προτάσεις, αλλά θα υπάρχει και μεγάλη ποικιλία γύρω σας από πλευράς ερωτικών συντρόφων.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αρχίσετε να νιώθετε πιο ελεύθεροι να κινηθείτε και πιο θαρραλέοι να προσεγγίσετε ανθρώπους στους οποίους μέχρι τώρα διστάζατε να εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Το μόνο που πρέπει να κάνετε μια που η συμπεριφορά σας αρκετές φορές είναι λίγο περίεργη και αυταρχική, είναι να κρατήσετε χαμηλά τους τόνους και να περιορίσετε τη διάθεσή σας για καυγάδες.