Social Icons

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022

Κυριακή 6 έως 12/11/22

ΚΡΙΟΣ:
Μη γίνετε σκλάβοι των εξόδων σας, σπαταλώντας εισοδήματά σε πράγματα που δεν έχουν αξία. Οργανωθείτε καλύτερα σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί τα προβλήματα που έχετε, δημιουργούνται από τη δική σας έλλειψη αυτοπεποίθησης, τάξης, οργάνωσης και όχι από τρίτους. Μπορεί αυτή η εκδοχή να σας βολεύει, αλλά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και πρέπει επιτέλους να πάψετε να ζείτε σε ουτοπίες, αν θέλετε από αυτή τη μάχη να βγείτε νικητές. Πρέπει με κάθε τρόπο να αποφύγετε ριψοκίνδυνες καταστάσεις και κινδύνους.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε ποιες είναι οι καταστάσεις που σας περιορίζουν, σας αγχώνουν ή σας καταπιέζουν και εξαλείψτε τις, γιατί εσείς θα κληθείτε να δώσετε άμεσες λύσεις και οριστικές, χωρίς να χρονοτριβείτε άλλο, αλλά ούτε και να τα αναβάλετε για αργότερα. Καλό θα είναι πριν ανακοινώσετε τα νέα σας σχέδια, να κάνετε μια μεγάλη συζήτηση με τον εαυτό σας και να μετρήσετε τα υπέρ και τα κατά. Μην προκαλέσετε την τύχη σας κάνοντας τα έξοδα να υπερβαίνουν κατά πολύ τα έσοδα και δυσκολέψετε την κατάστασή σας χωρίς λόγο και αιτία.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σπεύσετε να κάνετε το λάθος να δημιουργήσετε μια σχέση, έστω και περιστασιακή, μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσετε τη γοητεία σας στο αντίθετο φύλο, γιατί έτσι θα μειώσετε την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σας. Σκεφτείτε λογικά και αφήστε κατά μέρους τους ηρωισμούς που δεν μπορείτε να υποστηρίξετε, εκτός αν στα άμεσα σχέδιά σας είναι να καταστρέψετε την προσωπική σας ζωή και να βάλετε στο κεφάλι σας μπελάδες. Αρχίστε να βλέπετε τα θετικά σημεία της συντροφικής ζωής και ίσως στενοχωρηθείτε για το χαμένο χρόνο που αφήσατε να περάσει και δεν εκμεταλλευτήκατε σωστά.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πρέπει να καταλάβετε ότι το συνεχές κυνήγι του συντρόφου σας αδρανοποιεί και σας διαλύει, αφού η ερωτική σας ζωή επηρεάζει έντονα την εξέλιξή σας και γίνεται αρκετά συχνά τροχοπέδη  σε άλλους τομείς που μπορούν να προχωρήσουν θετικά. Αποτραβηχτείτε από τα κοινά και να χαρείτε τη συντροφιά των αγαπημένων σας προσώπων. Μέσα από τις πραγματικές σας σχέσεις και τα αγαπημένα σας άτομα, θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους σας.
 
ΛΕΩΝ: Μια που ούτε η κούραση, αλλά ούτε και το άγχος θα είναι λίγο, οργανώστε το χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες σας μία- μία και οριστικά. Πρέπει να κάνετε ότι μπορείτε για να μη φτάσετε ψυχικά και σωματικά στα όρια της εξάντλησης, επειδή θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή και έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε. Επιμεληθείτε την γιατί μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη, όμως, επειδή σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχική σας κατάσταση, δεν πρέπει να την αφήσετε να είναι ευάλωτη, αλλά να την προσέξετε περισσότερο.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα γεγονότα της βδομάδας θα συνδεθούν άμεσα με την υλική και τη συναισθηματική σας ασφάλεια και το πώς αυτή θα καλυφθεί. Πρέπει να προσέξετε τα διάφορα παιχνίδια που παίζονται γύρω σας και να επιστρατεύσετε όσα αποθέματα δύναμης έχετε, για να βγείτε νικητές στις καταστάσεις. Καταπολεμήστε την ασάφεια και αποφύγετε να φορτωθείτε κοινωνικές υποχρεώσεις που δεν αντέχετε. Μην αγνοείτε τα σήματα κινδύνου που σας κάνουν φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα. Πάψτε να πιστεύετε ότι είστε υπεράνθρωποι γιατί ενδεχομένως να γευθείτε μια ήττα που δε θα σας αρέσει.
 
ΖΥΓΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε επενδύσεις, εκεί που η φαντασία σας καλπάζει. Δε θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό σας τομέα. Οι πιθανότητες ενίσχυσης του θα είναι αρκετές, για να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας. Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αλλά εάν λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας. Μην ασχοληθείτε καθόλου με ένα συνεργάτη σας που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χτίστε τη ζωή σας , έτσι που να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας και να σας επιτρέπει να εκφράζετε τον εαυτό σας, χωρίς να ξεπερνάτε τα όρια και τις αντοχές όσων βρίσκονται δίπλα σας. Οι δεσμευμένοι αναθεωρήστε τις έννοιες του εγώ και του εσύ για να βρείτε τις χαμένες σας ισορροπίες. Ξεπεράστε κάποια σενάρια που έχετε φτιάξει μέσα στο μυαλό σας χωρίς λόγο και παραδεχτείτε την πραγματικότητα που είναι πολύ πιο όμορφη τη δεδομένη στιγμή από τις φαντασιώσεις σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Επεξεργαστείτε αυτά που επιθυμείτε και όσα αποστρέφεστε για να βγάλετε κάποια πολύ σημαντικά συμπεράσματα. Δημιουργήστε μια όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα, πλησιάστε το σύντροφό σας και εκφράστε διακριτικά τις επιθυμίες που αφορούν και τους δυο σας. Ξεδιπλώστε λίγο το ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας, γιατί είναι ο πιο άμεσος τρόπος επικοινωνίας. Κοντρολάρετε τον εαυτό σας, καθώς η επίδειξη πνεύματος και δύναμης, κάνει το σύντροφό σας να αισθάνεται κατώτερος από εσάς. Εκτιμήστε τα θετικά της σχέσης σας και σταματήστε να παιδεύεστε με αμφιβολίες.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλαγή πλεύσης στον επαγγελματικό σας τομέα θα θελήσετε να κάνετε οι περισσότεροι, αδιαφορώντας για τις προσπάθειες και τους κόπους που κάνατε μέχρι τώρα για να πετύχετε τους στόχους σας. Πολλοί θα απορήσουν για τη στάση σας και αρκετοί από τους συνεργάτες σας, δε θα έχουν τη διάθεση να σας ακολουθήσουν, αφού θα θεωρούν παράλογα ή τρελά τα σχέδιά σας, όμως, δεν πρέπει να τους ρίξετε άδικο εφόσον δεν τους εξηγείτε τι είναι αυτό που θέλετε και απλώς απαιτείτε να γίνουν όλα εδώ και τώρα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρόλο που και οι ίδιοι αισθάνεστε ότι πολλές φορές γίνεστε παράλογα απαιτητικοί, δεν μπορείτε να χαλιναγωγήσετε τα νεύρα σας, με αποτέλεσμα να συνεχίζει να σας απασχολεί η ψυχολογική σας κατάσταση. Και δεν είναι τόσο η ένταση ή η ανασφάλεια που σας ενοχλεί, όσο η αβεβαιότητα για το μέλλον που κυνηγώντας την αισθάνεστε πολύ κουρασμένοι. Δοκιμάστε αυτό που ξέρετε καλά. Το χιούμορ και το γέλιο και αμέσως θα αισθανθείτε καλύτερα, ενώ θα γίνετε και πιο ευχάριστοι στο περιβάλλον σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Βρίσκεστε σε φάση που κάνετε άδικες συγκρίσεις του τώρα με το παρελθόν και σας σπρώχνουν σε λάθος συμπεράσματα. Να έχετε υπόψη, πως όταν κλείνετε ένα κεφάλαιο και ανοίγετε ένα άλλο, δε γίνεται να λειτουργείτε με τα κριτήρια του παρελθόντος. Πρέπει να μάθετε να ακούτε και τους άλλους και να μην αποφασίζετε μόνοι σας για θέματα που αφορούν άλλους. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς ποιο είναι το σωστό και δίκαιο για αυτούς, όταν δεν έχετε καν ακούσει τι έχουν να σας πουν.