Social Icons

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Θα υποχρεωθείτε να πάρετε καινούριες θέσεις σε ότι θα αφορά το άμεσο συμφέρον σας. Βελτιώστε τον τρόπο που επικοινωνείτε εντοπίζοντας τα αδύνατα σημεία σας και διορθώνοντας τα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα καταναλώσετε αρκετή ενέργεια από πλευράς συναισθημάτων αλλά και χρόνου. Ξέρετε ότι περάσατε πολλά για να πετύχετε τους στόχους σας, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τα θετικά βήματα προόδου που κάνατε.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αφεθείτε στην περιστασιακή απογοήτευση ή θλίψη που θα νιώσετε. Η μέρα θέτει τις βάσεις και σας δίνει τις προϋποθέσεις ώστε να ξεκινήσετε καινούριες κατακτήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τα άτομα της οικογένειας σας και τα πρακτικά περιουσιακά θέματα. Προβληματισμούς θα έχετε από τις συναισθηματικές σας εξάρσεις και τη στάση σας απέναντι σε αυτές.
 
ΛΕΩΝ: Έχετε τη διάθεση να εφαρμόσετε αυτά που μάθατε και να τα κάνετε τρόπο ζωής. Έρχονται στο προσκήνιο οι υποσχέσεις που δώσατε στον εαυτό σας για αλλαγές των καθημερινών σας συνηθειών.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε όσο μπορείτε παρορμητικά συμπεράσματα που ίσως σας οδηγήσουν σε λάθη. Η αναζήτηση των προσωπικών σας απαντήσεων μη σας παρασύρει σε ανθρώπους με επιφανειακή γνώση.
 
ΖΥΓΟΣ: Ξεκινήστε ένα νέο κύκλο επικοινωνίας, ακόμα και αν σε προσωπικό επίπεδο θα είναι δύσκολος. Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να βρεθείτε εκτεθειμένοι στον επαγγελματικό σας τομέα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην αφήσετε τυχαία γεγονότα να κατευθύνουν τις εξελίξεις. Προγραμματιστείτε, δραστηριοποιηθείτε και βάλτε τη ζωή σας σε νέους ρυθμούς, διατηρώντας πάντα το μεγαλύτερο δυνατό έλεγχο.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πλέον έχετε αρχίσει να είστε πιο προσεκτικοί και αναλυτικοί σε ότι συμβαίνει γύρω σας και κυρίως να στηρίζεστε περισσότερο στα δικά σας πόδια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι νέοι προγραμματισμοί που θα κάνετε για την καινούρια χρονιά θα αφορούν τόσο την προσωπική σας ζωή, όσο και την επαγγελματική, γιατί σε πολλά σημεία θα συνδέονται και θα αλληλοεπηρεάζονται.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βασιστείτε στις γνώσεις και στις εμπειρίες που αποκομίσατε και επανακαθορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα πρέπει να γίνονται από εδώ και πέρα οι επαφές σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνετε μια βουτιά στα υποσυνείδητό σας για να βρείτε τις πραγματικές εσωτερικές σας ανάγκες, να τις φέρετε στην επιφάνεια, να τις βιώσετε και να τις εναρμονίσετε με το περιβάλλον σας.