Social Icons

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Θα είστε πιο επικοινωνιακοί με αποτέλεσμα να σας συμπαθήσουν και άτομα που δεν περιμένατε, ενώ η διάθεσή σας να τα βρείτε με φίλους, συγγενείς ή το σύντροφό σας θα είναι έντονη.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Αντιμετωπίστε τα άτομα του περιβάλλοντός σας με την αφοπλιστική ειλικρίνειά σας. Επιβάλετε να πείτε ανοιχτά στους συνεργάτες σας τις απόψεις που έχετε για τα εργασιακά σας θέματα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα αλλάξουν τόσα στη ζωή σας που είναι σκόπιμο αυτή τη φορά να κοιτάξετε πίσω και να ξαναθυμηθείτε τις εμπειρίες σας μία προς μία, ώστε να προχωρήσετε απαλλαγμένοι από λάθη.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ευκαιρίες σε οικονομικό, επαγγελματικό και αισθηματικό τομέα θα είναι άφθονες, αλλά να είστε δύσπιστοι σε προτάσεις, προσφορές ή σε μεγάλα λόγια.
 
ΛΕΩΝ: Οι επιθυμίες και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις σας, θα φιλτράρονται περισσότερο από το μυαλό σας. Ανταποκριθείτε στην καθημερινότητά σας αλλά και στην πραγματικότητα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα μπλοκάρετε προσωρινά, αλλά θα ελέγξετε αν αυτά που τελικά καταφέρατε αξίζουν την προσοχή ή τον κόπο σας για να παραμείνουν στη ζωή σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πιο θετικούς σκοπούς για να απαλλαγείτε από αυτά που σας καταπιέζουν και σας φοβίζουν, όπως αρνητικές σκέψεις, φοβίες και υπερβολικό άγχος.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα και τις στιγμές που θα νιώσετε ανεπαρκείς στο να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις, αντλήστε κουράγιο από τη δύναμη που έχετε μέσα σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα κάνετε πιο εποικοδομητικούς συνδυασμούς για τη ζωή σας. Σίγουρα δε θα πλήξετε αλλά δε θα είστε διαρκώς και σε ένταση, γιατί πόσο θα αντέξει το νευρικό σας σύστημα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Απαγκιστρωθείτε απ’ ότι σας φθείρει, σας χαλάει ή σας ακινητοποιεί, καθώς μόνο έτσι θα ελέγξετε τα στοιχεία του εαυτού σας που σας τραβούν προς τα πίσω και θα περιορίσετε την απαισιοδοξία.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Υπερβείτε τα όρια και δείτε με λιγότερο φόβο αυτό που σας επιφυλάσσει το αύριο. Αντί να παραπονιέστε ότι κουράζεστε που όμως φαίνεται σας αρέσει, προτιμήστε να μετριάσετε τις υποχρεώσεις σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Αναμφίβολα η επιθυμία σας για πιο ουσιαστικές σχέσεις θα είναι έντονη και ίσως κάνετε μια αυτοκριτική στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τους άλλους.