Social Icons

Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

Κυριακή 13 έως 19/11/22

ΚΡΙΟΣ:
Υπολογίστε το κόστος που θα έχει στην ψυχολογία σας να χάσετε κάποιες από τις σχέσεις σας πριν προβείτε στις επόμενες κινήσεις σας. Μπορεί να είστε κοινωνικοί και επικοινωνιακοί, αλλά όσο περνούν τα χρόνια οι σχέσεις αλλάζουν. Λοιπόν, μην πεισμώνετε με ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας και σας αγαπούν, βγάζοντας στην επιφάνεια το χειρότερο εαυτό σας. Οι σχέσεις σας έχουν ήδη μειωθεί και αυτοί που σας αρέσει να τους βλέπετε και να τους ακούτε είναι λίγοι, μην χάσετε και αυτούς.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Οι συνεργάτες σας θα εστιάσουν την προσοχή τους στους ανταγωνισμούς, παρά στο συντροφικό σας πνεύμα. Κάτι τέτοιο θα σας κάνει πιο εύθικτους και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Έως ένα σημείο θα είναι αλήθεια, αλλά πρέπει να ξεπεράσετε την προκατάληψη ότι οι άλλοι προσπαθούν να σας αλλάξουν, γιατί αυτό δε συμβαίνει στην πραγματικότητα. Το ταλέντο και η δημιουργικότητά σας, θα επικροτηθεί από τα άτομα του εργασιακού σας χώρου. Μεταδώστε τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας στους συνεργάτες σας, για να επωφεληθούν κάποιοι, που θα σας είναι χρήσιμοι στο μέλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε εγκαίρως τα μέτρα σας, λαμβάνοντας υπόψη την παρούσα κατάσταση και διώχνοντας κάθε δυσάρεστη σκέψη από το μυαλό σας. Αποφύγετε το στρες όσο περισσότερο και με όποιο τρόπο μπορείτε και πάρτε τα μέτρα σας ώστε να μην αφήσετε εκτεθειμένη την υγεία σας. Πρέπει να είστε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί ο επαγγελματικός σας τομέας, είναι ικανός να σκιάσει το συναισθηματικό σας και αυτό θα έχει σα συνέπεια να αγχωθείτε και να γεμίσετε προβληματισμούς. Ηρεμήστε και χαλαρώστε, όσο έχετε αυτή την πολυτέλεια.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανταγωνισμοί που θα υπάρχουν θα αναζωπυρώσουν κάποιες κοινωνικές σας σχέσεις, που είχαν ατονήσει τον τελευταίο καιρό. Ενδιαφερθείτε περισσότερο για τις προσωπικές σας σχέσεις, ενώ στο σύντροφο και στους συνεργάτες σας να είστε συγκαταβατικοί. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αφιερώστε τους χρόνο και κατανοήστε τα προβλήματά τους. Παράλληλα, η συναισθηματική σας ζωή θα αρχίσει να βελτιώνεται, κάνοντάς σας ακόμα πιο γοητευτικούς και εγκάρδιους, ενώ θα κινήσετε και το ενδιαφέρον του προσώπου που σας ενδιαφέρει.
 
ΛΕΩΝ: Οι διαφωνίες και οι διαφορές ανάμεσά σας θα γεφυρωθούν, παρόλο που οι άλλοι θα συνεχίζουν να έχουν μεγαλύτερη δύναμη επιρροής από εσάς. Μην υποτιμήσετε τις δυνατότητές τους και μην αγνοήσετε τα αιτήματά τους. Μεταξύ απόρριψης και υποτέλειας, προτιμήστε τις ειλικρινείς συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποφύγετε με φυσικότητα όσους σας ενοχλούν και εκτιμήστε κάποιους άλλους που με ειλικρινή αισθήματα για το πρόσωπό σας, είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν. Η ώριμη σκέψη θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δημιουργήστε κάτι αισθητικά όμορφο και δεχθείτε την πολύτιμη βοήθεια ενός συνεργάτη της εμπιστοσύνη σας. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας και βρείτε λύσεις στα καθημερινά ζητήματα, χωρίς να αναλάβετε και καινούριες υποχρεώσεις. Προσέξτε τις οικονομικές σας συναλλαγές, γιατί οποιαδήποτε κίνηση ή αγορά που δεν έχει μελετηθεί σωστά θα επιβαρύνει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας και θα είναι δύσκολο να τον εξισορροπήσετε και πάλι. Τα εμπόδια και τα έξοδα που θα προκύψουν από τον εργασιακό σας χώρο, θα είναι περισσότερα από αυτά που υπολογίζατε.
 
ΖΥΓΟΣ: Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και οικογενειακό σας χώρο και σας αφήνετε ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που κάνετε σε αυτές. Αποφύγετε να παίξετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό μη τα χαλάσετε όλα, παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάβασή τους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα προβλήματα του επαγγελματικού σας χώρου, ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Εάν τα πράγματα σας εγγυώνται μια σίγουρη πορεία, μην αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής. Ίσως κάποιοι να μην είναι πρόθυμοι να σας ακολουθήσουν, αλλά εσείς μην πτοηθείτε. Δεν το κάνουν για κάποιο λόγο, αλλά γιατί πραγματικά δεν μπορούν να τα καταφέρουν. Με αργά βήματα και σωστή διαχείριση, θα πετύχετε οικονομική ανάκαμψη και κέρδος που θα πηγάζει μέσα από δραστηριότητες που θα σας ικανοποιούν.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Ξανακερδίστε τη θέση σας στο χώρο που κινείστε. Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και να έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Όπως και να έχει οι ευκαιρίες για να δώσετε περισσότερο χρώμα και ένταση στην ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετές. Μην μπερδέψετε τις παλιές με τις νέες τακτικές που πρέπει να ακολουθήσετε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Από εσάς θα εξαρτηθεί τι θα κάνετε για να επωφεληθείτε τις συγκυρίες και να εκμεταλλευτείτε τις παρούσες συνθήκες. Ίσως παραξενευτείτε και οι ίδιοι με την επιθυμία που θα νιώσετε να κάνετε μια σχέση, αλλά αυτό που θα σας οδηγήσει να δραστηριοποιηθείτε περισσότερο ερωτικά, είναι πως υπάρχει ένα κομμάτι της ζωής σας που πρέπει να καλύψετε και είναι παραμελημένο από την πλευρά σας. Δεν αποκλείεται να σας ταρακουνήσουν μερικά γεγονότα εσάς τους δεσμευμένους, τα οποία θα συμβάλουν ώστε να επανεκτιμήσετε κάποια πράγματα μέσα στη σχέση σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δε θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς. Αλλάξτε νοοτροπία για να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο για την ερωτική σας ζωή. Εάν το κενό που νιώθετε λόγω έλλειψης σχέσης είναι μεγάλο και νιώθετε να πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα πράγματα. Μπορεί μέχρι τώρα να επιζητούσατε τη χαρά της ανεξαρτησίας, όμως, ήρθε ο καιρός να την περιορίσετε και να την αντικαταστήσετε με τη χαρά που θα σας δώσει ένας καινούριος έρωτας.
 
ΙΧΘΥΣ: Είναι ολοφάνερο ότι δε θέλετε να αγγίξετε κάποια κακώς κείμενα στη σχέση σας με σκοπό να διατηρήσετε τις ισορροπίες, αλλά είναι απαραίτητο να ξεκαθαρίσετε αυτά που έχουν συσσωρευτεί μέσα σας. Μη φοβάστε να το κάνετε γιατί το ζητούμενο στην παρούσα φάση που βρίσκεστε είναι να μπουν κάποια πράγματα στη θέση τους και να ξεπεραστεί ότι θυμίζει ανάμεσά σας μάχη. Οι σωστές εξηγήσεις θα κατευνάσουν τα νεύρα και των δυο σας και οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα γίνουν σας ένας μήνας του μέλιτος.