Social Icons

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

ΚΡΙΟΣ:
Θα δυσκολευτείτε αρκετά να απομακρύνετε από δίπλα σας άτομα που έχετε καταλάβει ότι μόνο ζημιογόνα σας είναι, καθώς, πάντα σας ήταν δύσκολο να αφήσετε πίσω σας ότι έχετε συνηθίσει ή αγαπήσει, ακόμα και αν δε σας έχει βγει σε καλό. Εάν συγκεντρωθείτε λίγο περισσότερο στον εαυτό σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε προβλήματα που κουβαλούν ένα κάπως βαρύ παρελθόν. Το πλανητικό σκηνικό σας βοηθάει να προχωρήσετε σε μια αναγέννηση εξωτερική. Αρχίστε να στηρίζεστε στα δικά σας πόδια, χωρίς να απογοητεύεστε αν οι συγκυρίες δεν λειτουργούν υπέρ σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Στις 8 πραγματοποιείται ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στο ζώδιό σας, οπότε όσοι είστε δεσμευμένοι προσπαθήστε να μη κάνετε επίδειξη ισχύος στο σύντροφό σας ή να προσπαθήσετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας με φωνές και καυγάδες. Είναι κρίμα να βλάψετε τη σχέση σας και να ανατρέψετε την καλή πορεία που έχει. Κρατήστε μια πιο ουδέτερη στάση άμα ακούσετε κάτι που δε θα σας αρέσει, γιατί αργότερα θα μπορέσετε να κρίνετε πιο αντικειμενικά συναισθήματα και καταστάσεις. Οπότε βαδίστε πιο προσεκτικά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέχρι στιγμής σας έχουν δοθεί αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσετε ή να ανανεώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους. Αρκετοί από εσάς κάνατε τα πρώτα βήματα και τις έχετε ήδη δρομολογήσει σε μια καλύτερη πορεία. Όμως, όσοι μείνατε άπραγοι θα πρέπει να κινηθείτε πιο γρήγορα καθώς αρχίζουν να περιορίζονται οι δυνατότητες να το πράξετε και οι λάθος κινήσεις μπορεί να στοιχίσουν με άμβλυνση των διαφορών σας προς τους άλλους. Μη χάσετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε σωστά τις σχέσεις σας, αλλά για κανένα λόγο μη δώσετε ψεύτικες υποσχέσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με συνεργάτες και άτομα κύρους που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την καριέρα σας. Εάν τάξετε περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να δώσετε και διαψεύσετε τις προσδοκίες τους, θα τους απομακρύνετε από κοντά σας. Στις 17 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη και κάποιες από τις ανάγκες και τις προτεραιότητές σας θα διαφοροποιηθούν και αφού θα αλλάξουν οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο, είναι φυσικό να επηρεαστούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Μην αφήσετε τα ελαττώματά σας να βγουν στην επιφάνεια και να εκμεταλλευτούν ορισμένοι επιτήδειοι τις αδυναμίες σας.
 
ΛΕΩΝ: Θα αλλάξουν πολλά στην επαγγελματική, οικογενειακή και συναισθηματική σας ζωή, φέρνοντας αέρας ανανέωσης. Δεν υπάρχει λόγος να πιεστείτε περισσότερο για να ανταποκριθείτε στις νέες προκλήσεις, αφού όλα θα είναι με το μέρος σας. Περιοριστείτε σε ότι είναι άκρως απαραίτητο να γίνει και λειτουργήστε με ορθή κρίση, για να αποφύγετε να προκαλέσετε δυσάρεστες καταστάσεις με τους γύρω σας. Μπορεί οι μέρες που θα ακολουθήσουν να είναι κάπως πιεστικές, αλλά θα ανακαλύψετε καινούριες δυνατότητες για να εξελιχθείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κινηθείτε σε πιο γρήγορους ρυθμούς ακόμα και αν δεν έχετε όρεξη για να μη μείνετε πίσω σε σχέση με τους συνεργάτες σας που θα κινούνται πολύ γρήγορα. Παρακολουθήστε τις εξελίξεις χωρίς να μένετε αμέτοχοι, αλλά κρατηθείτε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις και συζητήσεις που θα αφορούν σχόλια για τρίτα άτομα που δε θα είναι παρόντα. Στις 18 που ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, μπορείτε να ακούτε και ίσως μάθετε και μερικές αλήθειες, αλλά μην εκφέρετε άποψη, ούτε γνώμη. Αποφύγετε τα μπερδέματα στον οικογενειακό χώρο με συγγενικά πρόσωπα, γιατί σίγουρα δε θέλετε να αναλάβετε το ρόλο του ειρηνοποιού.
 
ΖΥΓΟΣ: Για να προχωρήσετε ανενόχλητοι τα επαγγελματικά σας σχέδια φροντίστε να είστε ψύχραιμοι, διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι. Δώστε λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη σκέψη σας, καθώς το ενδιαφέρον σας θα αρχίζει να μετατοπίζεται σταδιακά προς άλλες κατευθύνσεις και δεν πρέπει να αφήσετε τίποτα πίσω σας ανολοκλήρωτο. Αρχίστε να γίνεστε πιο αυτόνομοι, αλλά μην ξεχάσετε να είστε προσεκτικοί με τα άτομα που υπάρχουν γύρω σας, ειδικά με αυτούς που υπόσχονται ότι θα σας στηρίξουν. Εκμεταλλευτείτε σωστά τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να ρυθμίσετε επαγγελματικά θέματα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν θέλετε να κάνετε κάτι το ιδιαίτερο για την εμφάνισή σας προτιμήστε κάτι απλό και διακριτικό που θα τραβήξει θετικά τα βλέμματα των άλλων, παρά κάτι ακραίο που θα προκαλέσει αρνητικά σχόλια. Οι σωστές διασυνδέσεις που θα σας υποστηρίξουν την κατάλληλη στιγμή, θα παίξουν μεγάλο ρόλο για την εξέλιξη και την πορεία σας. Εάν γίνει σαφές κατά πόσο θα μπορούσατε να είστε συνεπείς στο μέλλον κάτω από δύσκολες και σκληρές επαγγελματικές συνθήκες, θα μπορείτε να επενδύσετε κατάλληλα την ενέργεια και το χρόνο σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η συγκρότηση των σκέψεών σας θα βοηθήσει να κοιτάξετε μέσα σας πιο καθαρά, αλλά και να κατανοήσετε πλήρως τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφει για το άτομό σας το έτερον σας ήμισυ. Στις 24 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα υπάρξουν καλές προϋποθέσεις τόσο  για τα εργασιακά σας θέματα όσο και για τα οικονομικά σας σχέδια. Το έδαφος θα είναι γόνιμο για να ασχοληθείτε και με περαιτέρω δραστηριότητες αφού η τύχη δε θα σας εγκαταλείψει, αλλά θα σας υποχρεώσει κατά κάποιο τρόπο να ακολουθήσετε ή να ανεχτείτε σε κάποια ζητήματα τις συμβουλές των συγγενικών σας προσώπων.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην καταφύγετε σε ακραίες συμπεριφορές ή βιαστικές αποφάσεις για να δώσετε λύσεις. Θα ήταν φρόνιμο να είστε προσεκτικοί στο χειρισμό των αισθηματικών σας θεμάτων και να διαχωρίσετε κάποια πράγματα, χωρίς να αφήσετε να οξυνθούν τα πνεύματα. Ίσως πάρετε απαντήσεις για απορίες που έχετε από το σύντροφό σας εδώ και καιρό και οι αλλαγές που θα γίνουν στον εσωτερικό σας κόσμο θα συμβάλλουν μαζί με τις συγκυρίες ώστε να έχετε στη συνέχεια μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για την εξέλιξη της σχέσης σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι το πάθος και ο έρωτας θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, αλλά οι εξωτερικές συνθήκες δε θα σας επιτρέπουν να τα απολαύσετε. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε μια σχέση που είναι εξαρχής μπερδεμένη, γιατί η κατάληξή της είναι προδικασμένη ακόμα και αν δε βιάζεστε να το δείτε και το μόνο που θα καταφέρετε είναι να εξαντλήσετε τις αντοχές σας. Εάν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που σας έλκει αλλά δε βρίσκεται κοντά σας, επιδιώξτε να συναντηθείτε για να καταλάβετε αν σας ενδιαφέρει πραγματικά πριν αρχίσετε να κάνετε με το μυαλό σας σενάρια.
 
ΙΧΘΥΣ: Η ψυχολογία και η διάθεσή σας θα είναι λίγο άστατη καθώς τις χαρούμενες στιγμές θα τις διαδέχεται ο προβληματισμός. Έχετε μεν βρει τρόπους για να απαλλαγείτε από το μεγάλο άγχος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα, αλλά ακόμα σας λείπει το κίνητρο για να βρείτε τρόπους που θα σας ανακουφίσουν τόσο ψυχικά, όσο και σωματικά. Στις 25 με τον Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας, επιδιώξτε αλλαγές στην εμφάνισή σας που θα αυξήσουν την αυτοπεποίθησή σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα γιατί ακόμα υπάρχουν τρύπες που δεν έχετε κλείσει.