Social Icons

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2022

Οι πλανήτες ταξιδεύουν μέσα στο Ηλιακό σύστημα, αυξομειώνοντας την απόστασή τους και σχηματίζοντας όψεις. Το πέρασμά τους από τα ζώδια, η θέση τους και οι διελεύσεις που κάνουν μας δίνουν στοιχεία πως θα μας επηρεάσουν τις μέρες μας. 
 
Ας δούμε πως θα κινηθεί ο Νοέμβριος... 

Στις 5 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αυξάνει τις εντάσεις και τα νεύρα. Αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις ή να δώσετε υποσχέσεις που δε θα τηρήσετε. Μην ξεκινήσετε συνεργασίες αυτό το διάστημα γιατί γρήγορα θα διαλυθούν.
 
Στις 7 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μην επιχειρήσετε αλλαγές ή ξεκαθαρίσματα σε συναισθηματικό επίπεδο, καθώς θα προκληθεί ψυχρότητα και ρήξη σε σχέσεις.
 
Στις 8 πραγματοποιείται ολική Σεληνιακή έκλειψη και Πανσέληνος στον Ταύρο. Προετοιμαστείτε για μια περίοδο που θα σας βγάζει εκτός σχεδίου με αρκετές δυσκολίες και εντάσεις. Το να ξεσπάτε σε όλους και να νευριάζετε με ότι γίνετε, δε θα σας βοηθήσει σε κάτι, παρά θα χειροτερέψει κι άλλο τα πράγματα. Δείτε ξεκάθαρα τι συμβαίνει και μείνετε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Αφήστε για αργότερα ονειροπολήσεις και υψηλούς στόχους. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύρος, Σκορπιός, Λέων, Υδροχόος). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε σύνοδο με τον Ερμή, κρατάει τις ισορροπίες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να αφήνει παραπονεμένο τον κοινωνικό σας κύκλο, αφού θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα.
 
Στις 9 ο Ερμής στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, αποτρέπει επενδύσεις, επεκτάσεις και αγορές, καθώς οι αποφάσεις σας θα είναι μπερδεμένες όσο και η κρίση σας. Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό σε ανάδρομη πορεία στον Ταύρο, χαρακτηρίζει τη μέρα με απροσδόκητα γεγονότα, ευμετάβλητη διάθεση και απογοητεύσεις. Η προσωπική σας ελευθερία θα δεχθεί αλλαγές.
 
Στις 10 ο Ερμής στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλεί πιέσεις, εξάντληση και αγανάκτηση. Αποφύγετε  νέα ξεκινήματα, καθώς συνεργάτες ή άτομα κύρους δε θα είναι πρόθυμα να ακολουθήσουν. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, θα υπάρχει ρομαντισμός και τρυφερότητα, αλλά δε θα λείψουν λόγια από το φιλικό περιβάλλον.


Στις 11 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, προκαλεί προστριβές και εντάσεις που δύσκολα θα κοπάσουν αν δε μάθετε να οπισθοχωρείτε και να αφήνετε και μια κουβέντα να πέσει κάτω.
 
Στις 12 ο Ερμής στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, ενισχύει τη φαντασία και την έμπνευση. Θα είστε δεκτικοί σε ότι ακούτε, αλλά θα δυσκολεύεστε να προσαρμοστείτε λόγω της ανάδρομης κίνησης του Ποσειδώνα.
 
Στις 13 η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, φέρνει ευκαιρίες για αύξηση εισοδημάτων, κέρδη και καλές συνεργασίες. 
 
Στις 15 ο Ερμής στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ενισχύει τη θετική αύρα σε συζητήσεις, επαφές και συνεργασίες, ενώ ταυτόχρονα σας φέρνει πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, κάνει τη διαίσθησή σας να λειτουργεί άψογα ώστε να λύσετε ότι σας απασχολεί, αλλά λόγω του ανάδρομου Ποσειδώνα θα έχετε την τάση να κρύβεστε βάζοντας μόνοι σας εμπόδιο στο δρόμο σας. Η Αφροδίτη στο Σκορπιό σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, καλυτερεύει το συναισθηματικό σας τομέα και σας κάνει πιο ανοιχτούς σε προτάσεις.
 
Στις 17 η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να κινείστε με περισσότερο τόλμη, θάρρος και αποφασιστικότητα. Θα είστε ανοιχτοί σε ρίσκα, περιπέτειες και νέες γνωριμίες. Περάστε χρόνο με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια που η διάθεσή σας θα είναι καλή, αλλά φροντίστε να μην το παρακάνετε περί ελευθερίας.
 
Στις 18 ο Ερμής περνάει στον Τοξότη, κάνοντάς σας να λειτουργείτε  με ενθουσιασμό και πάθος. Αφήστε την ευαίσθητη πλευρά σας να βγει προς τα έξω, προσελκύστε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και αξιοποιήστε ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Θα αφήσετε πίσω την καχυποψία και θα δώσετε τη σκυτάλη στον ενθουσιασμό. Οι πληροφορίες που θα λάβετε τις μέρες που έρχονται θα σας φανούν χρήσιμες για την πορεία σας. Φέρνει έμπνευση, φρέσκες ιδέες και ενθουσιασμό. Είναι κατάλληλη στιγμή να καταπιαστείτε με μεγάλους στόχους και να προσεγγίσετε την επιτυχία με το καλύτερο δυνατό τρόπο. Συλλέξτε πληροφορίες  σε ότι σας ενδιαφέρει, φανείτε ανοιχτόμυαλοι και δείτε την αλήθεια σε ότι συμβαίνει γύρω σας. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι να ακούτε τι σας λένε και να μην προσπερνάτε βιαστικά τα πάντα. Μη βρείτε το δέντρο και χάσετε το δάσος. Ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς). Ο Ήλιος στο Σκορπιό σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αυξάνει τις ευκαιρίες για σε οικονομικό και επαγγελματικό επίπεδο. Μιλήστε με τα σωστά πρόσωπα για να προωθήσετε ιδέες και σχέδια.
 
Στις 19 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, προκαλεί εκνευρισμό και μπερδέματα. Αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις αν νομίζετε πως δε θα μπορέσετε να κρατήσετε το θυμό σας σε όσους έχουν αντίθετη άποψη από εσάς.
 
Στις 21 ο Ήλιος στο Σκορπιό σε τρίγωνο με το Δία σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθείς, σας κάνει πιο δυνατούς και έτοιμους να τολμήσετε να προχωρήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Ο Ερμής στον Τοξότη σε σύνοδο με την Αφροδίτη, ομορφαίνει το συναισθηματικό σας κόσμο και αυξάνει το ρομαντισμό σας, ώστε να προσεγγίσετε πιο εύκολα τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.
 
Στις 24 η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φέρνει αέρα ανανέωσης. Ανασυγκροτήστε τις δυνάμεις σας, καθορίστε τους στόχους σας και βελτιώστε τα σχέδιά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος μας, αλλά επιβάλλεται να τη βοηθήσετε κι εσείς για να πετύχετε ευκολότερα τα σχέδιά σας. Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθείς).
 
Στις 25 ο Δίας σε ορθή πορεία στους Ιχθείς και οι συνεργάτες σας αρχίζουν να σας βλέπουν με διαφορετικό σκεπτικό, καθώς θα δείχνετε δυναμικότητα και έτοιμοι να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν. Η σταθερή επαγγελματική σας άνοδος θα φέρει και περισσότερα κέρδη, κάνοντας τα οικονομικά σας να ανθίζουν και μαζί με αυτά και το χαμόγελό σας. Διατηρήστε υψηλά τη δημιουργικότητά σας και θα φτάσετε περισσότερους στόχους.
 
Στις 28 ο Άρης σε ανάδρομη πορεία στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο, φέρνει νέες ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, ενώ οι συνεργάτες σας θα δείχνουν πρόθυμοι να σας ακούσουν.
 
Στις 29 ο Ερμής στον Τοξότη σε αντίθεση με τον Άρη, προκαλεί καθυστερήσεις, αναταραχές και ανατροπές. Προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί, ψύχραιμοι απέναντι στις καταστάσεις και να μην ξεσπάτε πάνω σε άλλους που δε φταίνε.
 
Στις 30 ο Ερμής στον Τοξότη σε εξάγωνο με τον Κρόνο στον Υδροχόο,
θα δυσκολέψει αρκετά τις αποφάσεις σας, ενώ θα μειωθεί και η βοήθεια που θα λαμβάνατε από συγκεκριμένα άτομα.