Social Icons

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Κυριακή 30/10 έως 5/11/22

ΚΡΙΟΣ:
Όσοι είστε ακόμα στη διαδικασία της κατάκτησης, προχωρήστε και ο στόχος σας θα πετύχει. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για εκπλήξεις, αφού οι ερωτικές περιπέτειες θα είναι στο φόρτε τους. Νιώστε δυνατές συγκινήσεις και απολαύστε τον έρωτα. Νέα πρόσωπα έρχονται στη ζωή σας, ανεβάζοντας τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό σας και εσείς θα πρέπει να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μη χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε πληρότητα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Να θυμάστε πως πρέπει να κρατήσετε σε χαμηλά επίπεδα τον ενθουσιασμό σας, για να μη βρεθείτε σε μία σχέση που θα είναι εφήμερη και θα σας πληγώσει. Μην ξεχάσετε να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας, για να αποφασίσετε τις είδους σχέση θέλετε να έχετε πριν την ξεκινήσετε. Προσεγγίσετε τους άλλους με άνεση και διπλωματία, αποβάλλοντας κάθε ίχνος επιθετικότητας. Αφήστε τον αυθορμητισμό σας να εκδηλωθεί και διατηρώντας μια ειλικρινή στάση απέναντι σε όσους συναναστρέφεστε θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και θα εκτιμηθείτε ακριβώς όπως σας πρέπει.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αναστείλετε κάποια από τα σχέδια που είχατε μέχρι τώρα γιατί επείγει να ασχοληθείτε στο πως θα δραστηριοποιήσετε την κοινωνική σας ζωή, μια που οι επαφές και οι καινούριες γνωριμίες, θα σας κρατήσουν όρθιους μέχρι να ανακάμψετε και να βγείτε από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε. Εστιάστε την προσοχή σας στο πως θα δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις και τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να ανακάμψετε οικονομικά, χωρίς να χάνεστε μέσα σε έναν κυκεώνα σκέψεων.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες στις συνεργασίες σας θα είναι εμφανείς και οι επαφές με τους συνεργάτες σας δε θα είναι τόσο στρωτές. Θα έχετε βοήθεια και αρκετές ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσετε ασάφειες και παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σας που δημιουργήθηκαν κατά την ανάδρομη πορεία του. Εάν προκύψει κάποια μετακίνηση ή ταξιδάκι που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τη συνήθεια της καθημερινότητας, τολμήστε το και διασκεδάστε. Οι συνθήκες θα είναι τέλειες, ακόμα και αν θα πρέπει να συνδυαστεί με κάποια επαγγελματική σας υπόθεση.
 
ΛΕΩΝ: Κρατήστε μια σταθερή συμπεριφορά, γιατί οι εναλλαγές της ψυχολογίας σας, θα σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα πρόσωπα, ενώ θα καταφέρετε να χάσετε καινούριες ευκαιρίες γνωριμίας που θα είχαν αίσιο τέλος. Εάν στην πορεία έχετε διαπράξει κάποια λάθη, ξεκινήστε τις προσπάθειές σας να τα διορθώσετε, μια και το αποτέλεσμα θα είναι επιτυχές. Μην κρατήσετε απωθημένα, αλλά ανακαλύψτε τα άτομα που σας τα δημιούργησαν και προβείτε σε συζητήσεις μαζί τους, διατηρώντας χαμηλούς τόνους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να μπείτε σε σκέψεις για το μέλλον σας αλλά το όμορφο κλίμα στη συναισθηματική σας ζωή θα συνεχίζει ακμαίο, χαρίζοντας σας όμορφες στιγμές με το σύντροφό σας ή με ένα νέο πρόσωπο εσείς οι αδέσμευτοι. Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική, για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια που τις δυνατότητες για να ανταπεξέλθετε τις διαθέτετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Εάν έχετε αντιρρήσεις μπορείτε να τις εκφράσετε με ευγένεια χωρίς να πανικοβάλλεστε ότι θα διαταραχθούν οι συνεργασίες σας. Οι διαφορετικές νοοτροπίες στο επαγγελματικό  περιβάλλον είναι αναμενόμενες και θα πρέπει να προσεγγίζετε φιλικά τους συνεργάτες σας. Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε συνεργάτες ισχυρογνώμονες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας. Μην καταστρέψετε από βιασύνη και επιπολαιότητα τα μελλοντικά σας σχέδια.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα που σας ταλανίζουν τόσο καιρό, θα εξακολουθούν να σας ταλαιπωρούν, αφού θέματα που θα αφορούν εφορίες, δάνεια και κληρονομικά θα έρθουν στο προσκήνιο, αλλά αφού δεν μπορείτε να τα παραμερίσετε δεν υπάρχει λόγος να αφήνετε την ψυχολογία σας να καταρρεύσει. Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις, ούτε να πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες που ακόμα έχετε αρκετό χρόνο, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ξεπεράστε παλιές προκαταλήψεις που σας εμποδίζουν να έχετε την απαιτούμενη αυτοεκτίμηση και το θάρρος για να προβείτε σε αναβαθμίσεις, πάντα σε συνεργασία με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αποδείξτε για μια ακόμη φορά ότι ξέρετε να απολαμβάνετε αυτά που αγαπάτε, αλλά και εκείνα που αποκτάτε.
Εάν δεν αποβάλετε το στρες που έχετε θα μεταφέρετε την πίεση που νιώθετε και στο σύντροφό σας, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σας. Δεν είναι  κακό αρκεί να μη σας κάνει να φοβάστε κάθε είδους δέσμευση, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε καταπιέζετε τον εαυτό σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε με πράξεις πόσο νοιάζεστε και υπολογίζετε το σύντροφό σας. Ωραία είναι τα λόγια, αλλά δε φτάνουν για να τον πείσουν ότι έχετε πραγματικά και βαθιά αισθήματα προς αυτόν. Μην αφήνετε τα επαγγελματικά σας σχέδια να καταναλώνουν όλο τον χρόνο σας, γιατί έτσι δε θα κερδίσετε τίποτα. Έχει έρθει η στιγμή να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να ανακαλύψετε πως το σεξαπίλ δεν είναι το μοναδικό όπλο για να κατακτήσετε το σύντροφό σας. Εσείς οι αδέσμευτοι είστε τελείως ανέμελοι και φλερτάρετε ασύστολα έχοντας τη συνείδησή σας ήσυχη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η γλυκύτητα μπορεί να σας ανοίξει και τις πιο ερμητικά κλειστές πόρτες της καρδιάς του έτερον σας ήμισυ. Αφού κατά βάθος είστε τόσο ευαίσθητοι και τρυφεροί, σταματήστε να το παίζετε σκληροί και προσφέρετε απλόχερα τα χάδια σας. Το ενδιαφέρον που θα δείξετε προς το πρόσωπό του θα αγγίξει τις ιδιαίτερες ευαισθησίες του και θα φτάσετε στο σημείο να γίνετε ο ένας ο καθρέφτης του άλλου. Παρόλο που είστε αρκετά παρεξηγημένοι σα ζώδια είστε άνθρωποι που όταν βρίσκεστε μέσα σε μια σχέση είστε πολύ σωστοί και ηθικοί.
 
ΙΧΘΥΣ: Εάν ακόμα είστε σε αναζήτηση συντρόφου μην τρέφετε την ψευδαίσθηση ότι θα έρθει και θα χτυπήσει την πόρτα σας. Η άποψη πως και σε μοναστήρι να κλειστείτε θα έρθει να σας βρει, ακούγεται ωραία, αλλά πρέπει να αναρωτηθείτε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας.