Social Icons

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Μην καταναλώνετε τις δυνάμεις σας άσκοπα, γιατί θα επηρεαστείτε σωματικά και ψυχικά με αρκετές δόσεις ταλαιπωρίας. Για να χαρείτε τον έρωτα επιβάλετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε αξιοπρέπεια σε ότι και αν σας πουν και κρατήστε το επίπεδο μιας σχέσης. Μη τα θεωρείτε όλα δεδομένα και βολεύεστε, γιατί δε γίνεται να δείτε το μέλλον με γυρισμένη την πλάτη.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείτε το μέλλον με αισιοδοξία και αποφύγετε τη θλίψη που σας προκαλεί το παρελθόν. Κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί πραγματικά και θα βρείτε τη δύναμη να προχωρήσετε.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να αποφύγετε τη ρήξη με τους συνεργάτες σας αφήστε τους να εκφράσουν τρις απόψεις τους. Οργανώστε τις εργασίες των επόμενων ημερών για να σας μείνει χρόνος για ξεκούραση.
 
ΛΕΩΝ: Βελτιώστε τη σχέση με το σύντροφό σας ή με κάποιο πρόσωπο που είχατε ψυχρανθεί. Επαναστατήστε τώρα σε ότι δε σας αρέσει και όχι αργότερα, γιατί θα φανεί ότι το κάνετε από ζήλια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η δημιουργική σας φαντασία μπορεί να δώσει λύσεις σε προβλήματα που έχετε καιρό. Μη δεχθείτε παθητικά ότι θα σας προσφέρουν, γιατί ίσως να μην είναι αυτά που σας αρέσουν.
 
ΖΥΓΟΣ: Μην παραβιάζετε οι ίδιοι τα όριά σας γιατί θα νιώσετε εξουθενωμένοι. Μην επαναπαύεστε στη ρουτίνα της καθημερινότητας, αλλά αξιοποιήστε τις ικανότητές σας.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι εκατέρωθεν συμβιβασμοί έχουν τη δύναμη να φέρουν την αρμονία στη σχέση σας. Κρατήστε σταθερή στάση μέχρι να βελτιωθούν οι συνθήκες και πριν από κάθε βήμα σκεφτείτε καλά τι θα κάνετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να ανοίξετε συζητήσεις που ξέρετε εξ’ αρχής ότι θα προκαλέσουν καυγάδες. Ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα που θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε εντυπώσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κλείστε μια για πάντα ιστορίες που σας πλήγωσαν και δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα. Η διάθεση που έχετε για αλλαγές θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κουραστικές καταστάσεις.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δημιουργία εντάσεων ενδέχεται να φέρει στην επιφάνεια κληρονομικά θέματα και να αρνηθούν να σας υποστηρίξουν. Εάν οι παρούσες συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές αλλάξτε τις μόνοι σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Παρατηρήστε τι γίνεται γύρω σας και θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί έχουν πέσει. Μπορεί εσείς να τελειώσατε με το παρελθόν, αλλά δεν έχει τελειώσει και αυτό μαζί σας.