Social Icons

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Ανεξάρτητα με το τι λένε ή κάνουν οι άλλοι εσείς έχετε μπροστά σας μια σημαντική μέρα να διανύσετε για τις τρέχουσες υποθέσεις σας και τους σκοπούς σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα σας αιφνιδιάσουν τα επαγγελματικά σας, αλλά θα μπορέσετε να τα χειριστείτε καλά, να εναρμονιστείτε με το κλίμα της εποχής και να πραγματοποιήσετε τις προσωπικές σας επιδιώξεις.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η πείρα που έχετε  αποκομίσει σας κάνει ικανούς να χαλιναγωγήσετε τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους χωρίς να παρασυρθείτε σε παγίδες.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το έχετε βάλει πείσμα να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας και μέσα σε αυτά είναι να ασχοληθείτε με μικροενοχλήσεις που έχετε και παραμελείτε εδώ και καιρό.
 
ΛΕΩΝ: Φροντίστε τον εαυτό σας σαν να είναι ένα μωρό και θα ανακαλύψετε με μεγάλη χαρά πως οι γνωστές σας ημικρανίες θα μειωθούν σημαντικά.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι πρακτικές σας ανάγκες και η πολλή δουλειά που αναλαμβάνετε δε σας επιτρέπουν να έχετε αρκετή προσωπική ζωή. Εάν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο ελέγξτε τα αποθέματα της αντοχής σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Ασχοληθείτε επιτέλους με την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως οι προοπτικές που έχετε να λάμψετε είναι υπέρ του δέοντος.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην ξεκινήσετε βιαστικά μια καινούρια εργασία, γιατί δε θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές σας επιδιώξεις και τις πρακτικές σας υποθέσεις.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτό το μήνα δε θα είναι μία, αλλά πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούρια πρόσωπα και ερωτευθείτε. Βρείτε μια νέα ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα.
 
ΙΧΘΥΣ: Νιώθετε τόσο μπερδεμένοι που είστε έτοιμοι να πείτε ναι σε οποιαδήποτε πρόταση σας γίνει προκειμένου να αλλάξετε την καθημερινότητά σας, ακόμα και να αποφασίσετε μια κρυφή σχέση.