Social Icons

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022

Κυριακή 9 έως 15/10/22

ΚΡΙΟΣ:
Είναι πολύ πιθανόν να σας δημιουργηθούν προβληματισμοί σε ότι αφορά τα σχέδια του εργασιακού χώρου και του συναισθηματικού σας τομέα. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει να παίρνει άλλη τροπή, μια που οι σχέσεις σας γίνονται πιο δυναμικές και πιο αποφασιστικές. Υποχρεωτικό χαρακτήρα θα έχουν οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις που θα κάνετε, ενώ η προσοχή σας θα εστιαστεί στο στενό σας περιβάλλον. Κόκκινο θα χτυπήσει η ερωτική σας διάθεση. Ο ρομαντισμός θα κάνει συνεχείς εναλλαγές με το πάθος και αν θέλετε μόνο περιπέτειες απολαύστε τις στιγμές χωρίς να αρχίσετε να μιλάτε για κοινά σχέδια.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ως λάτρεις του περίεργου, του παράξενου και του ασυνήθιστου, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να καθίσετε ούτε ένα λεπτό ήσυχοι. Μάλλον θα σας είναι δύσκολο να αντισταθείτε σε πειρασμούς, καθώς θα είστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να ρισκάρετε, προκειμένου να δώσετε χρώμα στην ερωτική σας ζωή. Πριν ξεκινήσετε οτιδήποτε φροντίστε να διώξετε από πάνω σας τα φαντάσματα του παρελθόντος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να δώσετε ώθηση στο έτερον σας ήμισυ να ανοίξει και εκείνος με τη σειρά του την καρδιά του.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι εναλλαγές που θα έχετε στη διάθεσή σας, θα σας κάνουν τη μία να κρατάτε χαμηλούς τόνους και την άλλη να προσπαθείτε να επιβεβαιωθείτε με όποιο τρόπο σας δίνεται η δυνατότητα. Η κοινωνικότητά σας θα αποδειχτεί ιδιαίτερα ωφέλιμη τόσο για τον επαγγελματικό σας τομέα, όσο και για τον προσωπικό. Οι καλές ημέρες δε θα λείψουν και θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε για να διευρύνετε τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απομονωθείτε ή κλείσετε πόρτες σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Οι ευκαιρίες που θα έχετε οι αδέσμευτοι για να δημιουργήσετε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι δε θα σας αφήσουν παραπονεμένους. Τολμήστε να προβείτε σε αλλαγές που θα καλυτερέψουν τη διάθεσή σας και εντυπωσιάστε τους γύρω σας με την αυτοπεποίθηση, τον ερωτισμό και τη γοητεία που θα εκπέμπετε. Αυτή τη φορά εσείς θα επιλέξετε την πορεία της συναισθηματικής σας ζωής και πρέπει να φροντίσετε για το καλύτερο δυνατό.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν κάποιες στιγμές είστε ενάντια σε περιστάσεις ή ανθρώπινες συμπεριφορές που τυγχάνει να σας προκαλούν, θα ανταμειφθείτε για ότι προσφέρατε μέσα στο περιβάλλον σας και έξω από αυτό και θα δικαιωθείτε για ότι πιστεύατε και για ότι ελπίζατε. Μην είστε βιαστικοί να κρίνετε ή να απορρίψετε κάτι που ακόμα διαμορφώνεται. Να είστε προσαρμοστικοί και εργατικοί, αποφεύγοντας τα μπερδέματα, γιατί ο σκοπός είναι να μην κάνετε λάθη κρίσης ή συμπεριφοράς που θα προκαλέσουν απώλειες οικονομικού χαρακτήρα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η απομόνωση αυτή τη φορά δε θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Το καλύτερο στη δική σας περίπτωση θα είναι να αφήσετε τους άλλους να σας πλησιάσουν για να πάρετε τα μηνύματα που θέλουν να σας δώσουν και στη συνέχεια να τα επεξεργαστείτε με το δικό σας τρόπο. Εξασφαλίστε ηρεμία, ύπνο και μικρές τακτικές δόσεις ψυχαγωγίας. Φροντίστε για την εξωτερική σας εμφάνιση, έτσι ώστε να νιώθετε όμορφα εσείς οι ίδιοι. Αποφύγετε το άγχος, τα νεύρα και προτιμήστε ταξίδια και αλλαγές περιβάλλοντος που είναι ότι καλύτερο για να χαλαρώσετε.
 
ΖΥΓΟΣ: Από τη μία θα είστε ευάλωτοι και από την άλλη θα είστε ανοιχτοί για να δοκιμάσετε καινούριες εμπειρίες, προκειμένου να καλυφθείτε. Πολλά ζητήματα που θα αφορούν τις σχέσεις σας με τους άλλους θα πάψουν να είναι αόριστα και θα αρχίσουν να σας απασχολούν περισσότερο οι λεπτομέρειες. Δείτε τα σημεία που εμφανίζει δυσκολίες η σχέση με το σύντροφό σας και εκεί θα βγει η τάση επιβολής του ενός για τον άλλο, ενώ παράλληλα και οι δυο σας θα θέλετε να διατηρήσετε τον έλεγχο.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Είναι σημαντικό να ξεκαθαριστούν οι σχέσεις σας, γιατί μόνο έτσι θα φιλοτιμηθούν όλοι και θα αναλάβει ο καθένας το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί. Με ηρεμία και αυτοσυγκράτηση θα δημιουργήσετε σωστά στεγανά και σωστές συμφωνίες. Καλλιεργήστε ένα γόνιμο έδαφος βάζοντας μπροστά την ειλικρίνειά σας, ώστε να μην υπάρξουν κακίες ή πικρίες χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Όπου υπάρχει ένταση, μοιράστε χαμόγελα και θα ανακαλύψετε πως σημειώνετε σημαντική πρόοδο στην καλυτέρευση των σχέσεων σας, είτε είναι επαγγελματικές, είτε συναισθηματικές.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένει πολύ δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές. Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας, θα αλλάξει το σκηνικό για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με συνεργάτες. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο. Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε και να στήσετε ένα νέο ύφος μέχρι τις αρχές της άνοιξης.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρόλο που η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δε θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε. Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, χωρίς να απομακρύνεστε από το οικείο περιβάλλον σας. Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Να σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με το μέλλον σας. Αποφύγετε περιττά έξοδα και άσκοπες επενδύσεις που θα επιβαρύνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν ωφελεί να πηγαίνετε στο αύριο με σύμμαχο το χτες και να βγάζετε στην επιφάνεια μονίμως την πληγωμένη σας καρδιά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να είστε προσεκτικοί σε κάποια άτομα που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, καθώς ναι μεν το φλερτ που θα δεχθείτε είναι ωραίο και ανεβάζουν το κέφι σας, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε αν θα αξίζει τον κόπο να το συνεχίσετε και να κινδυνέψετε να χαλάσετε τη σχέση σας ή να σταματήσετε εκεί.
 
ΙΧΘΥΣ: Οι γνωριμίες που θα κάνετε εκτός του ότι θα αναπτύξουν την κοινωνικότητά σας, θα σας βοηθήσουν να κάνετε ξεκαθάρισμα στις προσωπικές σας σχέσεις, επιλέγοντας οι το άτομο που σας ταιριάζει απ’ όλες τις πλευρές. Οι δεσμευμένοι φροντίστε να κινηθείτε προσεκτικά, να ελέγξετε τα νεύρα σας και να μην παρασυρθείτε σε πράξεις και λόγια που θα πληγώσουν το σύντροφό σας. Ο καταλληλότερος τρόπος για να λύσετε τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας, είναι ο διάλογος.