Social Icons

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Διασκεδάστε με φίλους και αλλάξτε για λίγο την καθημερινότητά σας. Θυμηθείτε πως πρέπει να προχωράτε στη ζωή σας μέσα από αλλαγές, ακόμα και αν κάποιες από αυτές θα απαιτούν θυσίες.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, αφού πρώτα δείτε ποιοι αξίζουν. Μέσα από συνειδητοποιήσεις, παρατηρήσεις και γεγονότα, θα δημιουργήσετε μια καινούρια πραγματικότητα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Στη δύσκολη διαδρομή που είχατε να διανύσετε το χρόνο αυτό, μάθατε να διεκδικείτε σωστά αυτά που σας ανήκουν, διατηρώντας ένα συντηρητισμό στις κινήσεις σας.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ανάγκη σας να κοιτάξετε προσεκτικά άλλη μια φορά τη ζωή σας και όλα όσα την περιβάλλουν θα μεγαλώσει και θα σας κάνει ασυγκράτητους.
 
ΛΕΩΝ: Προχωρήστε μπροστά και δείτε τις νέες προκλήσεις χωρίς να σας πιάσει ο φόβος να γυρίσετε πίσω σε κάτι που δε σας ταιριάζει ή δε σας αρέσει, μόνο και μόνο επειδή σας παρέχει ασφάλεια.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή θα παραμένετε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι, θα χρειαστεί να μάθετε να είστε πιο ψύχραιμοι, πιο υπομονετικοί και κυρίως πιο ρεαλιστές.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα σας ανοίξουν καινούριοι δρόμοι για να υλοποιήσετε τους στόχους σας, αλλά αν η εμπειρία σας στους ανθρώπους δεν είναι και τόσο πλούσια, προετοιμαστείτε ώστε να μην πέσετε θύμα παραπλανήσεων.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσπαθήστε να κατανοήσετε όσους σας δυσκολεύουν και να τους κάνετε συμμάχους σας. Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο άτομα της οικογένειάς σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι απαιτήσεις του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι αρκετά αυξημένες, αλλά εσείς δε χρειάζεται να προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερο βάρος από αυτό που σας αναλογεί.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες σκεφτόμενοι πως κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες και αργότερα. Θα βρείτε αρκετό πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά τους στοιχεία.