Social Icons

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Κυριακή 16 έως 22/10/22

ΚΡΙΟΣ:
Το έτερον σας ήμισυ θα είναι δίπλα σας και με τη στάση του θα σας δίνει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Επιβάλετε να δείξετε και εσείς με τη σειρά σας πόσο ενδιαφέρεστε για το άτομό του. Μια ριζική αναθεώρηση στον τρόπο που θα επικοινωνείτε μεταξύ σας κρίνεται απαραίτητη, γι’ αυτό παρακάμψτε τα αυτονόητα και μιλήστε περισσότερο μεταξύ σας, αρχίζοντας να εκφράζετε με λόγια αυτά που πραγματικά αισθάνεστε. Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις και μονοπώληση του χρόνου σας θα διεκδικήσουν πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν είτε είναι μέσα στον κοινωνικό, είτε στον επαγγελματικό χώρο. Η υγεία και η ασφάλειά σας απαιτούν την αμέριστη προσοχή σας για να μην ενεργοποιήσετε κάποιο χρόνιο πρόβλημά σας. Μην αμελήσετε και αδιαφορήσετε τα σημάδια, για να μπορέσετε να ξαναβρείτε γρήγορα τη φόρμα σας. Εκμεταλλευτείτε την αισθητική σας εικόνα που θα είναι καλή για να την κάνετε ακόμα καλύτερη. Προωθήστε τα εργασιακά σας θέματα, ετοιμάζοντας το έδαφος, κάνοντας τις απαραίτητες διαπραγματεύσεις και προσέχοντας ακόμα και τις λεπτομέρειες.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι φίλοι σας θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να βγείτε έξω μαζί τους και να διασκεδάσετε, ώστε να απομακρυνθείτε έστω και για λίγο από το στρες της καθημερινότητας. Βέβαια δε θα λείψουν οι προβληματισμοί σε ότι θα αφορά την προσωπική σας ζωή, αλλά όσες σχέσεις σας στηρίζονται σε γερές βάσεις, δεν έχουν να κινδυνέψουν από τίποτα. Οι μόνες παγίδες εντοπίζονται κυρίως μέσα στην ασυνεννοησία που υπάρχει σε μερικές από αυτές και αν θέλετε να το διορθώσετε, θα πρέπει να διευκρινίσετε εκ νέου τους όρους και τα ασαφή σημεία που υπάρχουν.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακόμα και μια νέα σχέση διαφαίνεται στον ορίζοντα που ναι μεν θα σας αναστατώσει, αλλά θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Εάν έχετε ανακαλύψει τις πραγματικές σας ανάγκες, τολμήστε να ζητήσετε την κάλυψή τους. Στον οικονομικό τομέα θα υπάρχει μια μικρή κινητικότητα, για να εξυπηρετηθείτε στην κάλυψη των άμεσων αναγκών σας. Η εβδομάδα μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο για τα επαγγελματικά σας σχέδια, αλλά είναι ιδανική για να αφιερώσετε χρόνο σε φίλους και αγαπημένα άτομα που τον τελευταίο καιρό έχετε βάλει στο περιθώριο εξαιτίας εργασιακών υποχρεώσεων.
 
ΛΕΩΝ: Για κάποιους λόγους θα χρειαστείτε περισσότερα χρήματα και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείρισή τους, για να μη βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση. Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικονομικό σας τομέα και η κρίση σας θα είναι αρκετά μπερδεμένη ώστε να πάρετε σωστές αποφάσεις για τις επόμενες κινήσεις σας. Ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας στον εργασιακό χώρο θα υπάρχουν, αλλά όλα θέλουν μέτρο. Αισθηματικά τα πράγματα θα είναι κάπως έντονα, αλλά θα έχουν και την ομορφιά τους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, τακτοποιήστε το τώρα, πριν υποβάλετε σε δοκιμασίες τις σχέσεις σας, αποφεύγοντας ανόητες αντιδράσεις και αντιφάσεις σε αυτά που λέτε. Με εξυπνάδα, διπλωματία και ευέλικτες κινήσεις, μπορείτε να γυρίσετε τις καταστάσεις θετικές προς εσάς και να νιώσετε ότι έχετε απαλλαγεί από ότι σας εξουθενώνει ψυχολογικά, ενώ παράλληλα θα βρεθείτε σε πιο εποικοδομητικά κανάλια. Καλό είναι να είστε προσεκτικοί επειδή θα έχετε πολλή δουλειά και κούραση. Προσέξτε την υπερκόπωση και το άγχος.
 
ΖΥΓΟΣ: Η εξωτερική σας εικόνα είναι αρκετά γοητευτική, αλλά σίγουρα θα το ρίξετε στις αγορές και στην κούρα ομορφιάς. Εσείς οι ίδιοι πρέπει να προστατέψετε τον εαυτό σας. Είστε δυναμικοί αλλά κάνετε το λάθος να συγχέεται το δυναμισμό με την αντοχή του οργανισμού σας. Ζητήματα κληρονομικά θα τακτοποιηθούν ευνοϊκά για εσάς αν δεν είστε υπερβολικοί σε αυτά που ζητάτε και περιμένετε. Υπάρχουν ακόμα ορισμένες εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει άμεσα να τις τακτοποιήσετε, εάν θέλετε να έχετε οικονομική βελτίωση.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να προωθήσετε τα σχέδια σας, προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας κάποιους συναδέλφους που ήδη έχετε διαπιστώσει ότι δημιουργούν παρασκήνιο και παρασύρουν και άλλους με τα λεγόμενά τους. Η τύχη στις συνεργασίες σας θα είναι ενισχυμένη, αλλά τα αποτελέσματα φαίνεται πως δε θα είναι τόσο επαρκή για εσάς, ίσως γιατί αυτή τη φορά θα είστε πιο ιδιότροποι από τις άλλες φορές.  Μην μπλοκάρετε τα σχέδια του εργασιακού σας χώρου αλλά βάλτε όλες σας τις δυνάμεις για να υπερνικήσετε εμπόδια και δοκιμασίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και διδαχθείτε μέσα από παλιά σας σφάλματα, κάνοντας κάθε φορά μικρά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας, για να μη σας φρενάρουν και κάποια απρόοπτα έξοδα. Το μεγάλο ατού που έχετε στα χέρια σας είναι η άνεση που έχετε να επικοινωνείτε με τους άλλους. Χρησιμοποιήστε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εκτιμώντας πάντα τις καταστάσεις που επικρατούν, για να κρατήσετε τη σχέση που σας ενδιαφέρει ή να ανοίξετε τα πανιά σας για να ζήσετε έναν έρωτα.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τολμήστε νέες γνωριμίες και αφήστε στην άκρη το παρελθόν που τόσο σας πλήγωσε. Οι μέρες που έρχονται σας υπόσχονται ευχάριστες ερωτικές νύχτες, αφού ο ρομαντισμός σας θα είναι διάχυτος και τα συναισθήματα θα ξεχειλίζουν. Δημιουργήστε σχέσεις που θα σας ζωντανέψουν και θα θέλουν να σας βγάλουν από τη μοναξιά που μόνοι σας έχετε δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα. Ξεπεράστε παλιές νοοτροπίες που σας κατατρόπωναν και αφήστε τον εαυτό σας να ερωτευθεί και να τον ερωτευθούν.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να λύσετε άμεσα τις οποιεσδήποτε διαφορές με το σύντροφό σας, για να γίνουν σημαντικές θετικές αλλαγές στη σχέση σας. Ανοίξτε διάλογο κρατώντας ένα επίπεδο ώστε να αποφευχθούν οι εντάσεις. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας, αναθεωρήστε τις απόψεις σας πάνω στις σχέσεις και κλείστε κεφάλαια της ζωής σας που έχουν τελειώσει προ καιρού. Όσοι εξακολουθείτε να είστε μόνοι κάντε αλλαγές στη συμπεριφορά σας, καθώς η απόμακρη στάση που κρατάτε είναι ο λόγος που κάποιοι φοβούνται να σας πλησιάσουν.
 
ΙΧΘΥΣ: Δραπετεύστε από την καθημερινότητα προγραμματίζοντας ένα μικρό ταξίδι τόσο για να ξεκουραστείτε, όσο και για να περάσετε περισσότερες ώρες με το σύντροφό σας. Το έχετε ανάγκη και οι δύο να βρεθείτε πιο κοντά και να εκδηλώσετε τα κρυμμένα σας συναισθήματά. Βελτιώστε τη συμπεριφορά σας και αλλάξτε κάποιες συνήθειες που νιώθετε ότι σας καταπιέζουν και δε σας αφήνουν να εκφραστείτε και να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο σύντροφός σας θα το εκτιμήσει και θα νιώσετε και οι δυο πιο ευτυχισμένοι μέσα σε μια υγιή σχέση.