Social Icons

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Η ψυχική επαφή που αισθάνεστε με ορισμένα πρόσωπα είναι αρκετή για να νιώσετε καλύτερα. Εάν μείνετε σταθεροί στις αποφάσεις σας, μπορούν να σας δώσουν περισσότερα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κάντε κάτι για να εντοπίσετε τους λόγους που σας προκαλούν τη ζήλια, χωρίς να είστε υπερβολικοί. Οι φιλοδοξίες σας θα βρουν πρόσκαιρο έδαφος σε μια κοινωνική εκδήλωση.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Το έτερον σας ήμισυ είναι επιφυλακτικό γιατί θέλει να σας κρατήσει μακριά από καταστάσεις που δεν πρέπει να εμπλακείτε.
Εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο και μην εκνευρίζεστε με ασήμαντα θέματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα ξεσπάσματα του συντρόφου σας οφείλονται στη μεγάλη πίεση που δέχεται από εσάς. Μην πιέζετε το χρόνο, αλλά αντίθετα αφήστε τον να δουλέψει για εσάς.
 
ΛΕΩΝ: Μην αρνηθείτε τις προτάσεις που θα σας γίνουν, γιατί θα βγάλουν λάθος συμπεράσματα για το άτομό σας. Ζητήστε από τα οικεία σας πρόσωπα να σας διευκολύνουν στις δυσκολίες σας.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμποδίστε ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να καταστραφεί οικονομικά με ουσιαστικό διάλογο. Για να είστε σίγουροι ότι θα γίνει αυτό που θέλετε, δώστε σαφείς εντολές.
 
ΖΥΓΟΣ: Βάλτε ένα στόχο και προχωρήστε στην υλοποίησή του χωρίς να κοιτάτε πίσω. Εάν είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, θα κουμαντάρετε καλύτερα τις καταστάσεις.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με τόσες εναλλαγές της διάθεσής σας το σίγουρο είναι πως δε θα πλήξετε στιγμή. Η αβεβαιότητα που νιώθετε μπορεί να ξεπεραστεί, αρκεί να πιστέψετε στις ικανότητές σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να είναι ομαλές οι σχέσεις σας φροντίστε να είστε πιο διαλλακτικοί στις απόψεις σας. Μη ζορίζετε τα πράγματα για να γίνουν όπως εσείς τα φαντάζεστε.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε κάποια περιουσιακά σας στοιχεία που μπορούν μακροπρόθεσμα να σας δώσουν κέρδη. Να είστε πιο διπλωματικοί γιατί η ζωή δεν είναι μόνο άσπρο και μαύρο.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε χρόνο στους γύρω σας για να καταλάβουν πως λειτουργείτε και να σας βοηθήσουν. Θα σας δοθούν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Μη σκύβετε το κεφάλι σε όσους προσπαθούν να σας επιβληθούν, ακόμα και αν θα είναι συνεργάτες σας. Αρκεί να γίνετε περισσότερο κοινωνικοί για να μπορείτε να έχετε νέες γνωριμίες.