Social Icons

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη και όσο και αν τα επαγγελματικά σας θα απαιτούν πολλές ώρες δουλειάς, μην αρνηθείτε προσκλήσεις.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά απατηλή και ενδέχεται να απογοητευτείτε από πρόσωπα που δεν το περιμένατε. Όμως, θα το ξεπεράσετε χωρίς απώλειες και θα δώσει νέο αέρα στη συναισθηματική σας ζωή.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσέξτε την εγωιστική συμπεριφορά απέναντι στα οικογενειακά σας άτομα. Συγκεντρωθείτε στα σχέδιά σας, γιατί η παρόρμηση να κάνετε πολλά συγχρόνως θα δώσει αρνητικά αποτελέσματα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χαλάει η ηρεμία που υπάρχει στον οικογενειακό σας χώρο και προκαλεί έντονες συγκρούσεις και εντάσεις για οικονομικά θέματα.
 
ΛΕΩΝ: Η αυτοσυγκέντρωσή σας θα είναι μειωμένη και τα αντανακλαστικά σας όχι τόσο γρήγορα όπως συνήθως. Δεν υπάρχει λόγος όμως να ανησυχείτε.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ελαττώσετε το χρόνο που αφιερώνετε καθημερινά στα επαγγελματικά σας θέματα και να ξεκουραστείτε.
 
ΖΥΓΟΣ: Μερικές ανακατατάξεις και συγχωνεύσεις θα είναι απαραίτητες για την πρόοδό σας. Στα οικονομικά σας σχέδια δε θα είστε απόλυτα ικανοποιημένοι, αλλά δε θα ανήκετε και στους παραπονεμένους.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε τη διατροφή σας, γιατί ακόμα και αν ένα γεγονός επενεργήσει αποσταθεροποιητικά στη ζωή σας, να θυμάστε πως η υγεία προηγείται.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Πολλές φορές τα σχέδιά σας πηγαίνουν με ρυθμό γκάζι- φρένο και αυτό σας δημιουργεί έντονη ανασφάλεια και αδυναμία στο να προβλέψετε τα επόμενα σχέδιά σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριές κουβέντες με τους συνεργάτες σας, εάν θέλετε να φτιάξετε το κλίμα που είναι κάπως περίεργο και για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σας αποθαρρύνουν οι τυχόν αναποδιές. Η αναδιοργάνωση που έχει ξεκινήσει σε επαγγελματικό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο πέρα από την κούραση θα έχει και τα θετικά σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Κρατήστε την αισιοδοξία σας γιατί το δεύτερο μισό θα έχει να σας προσφέρει πολλά και θα δείτε κάποια πράγματα από την αρχή που θα σας οδηγήσουν σε νέες αποφάσεις.