Social Icons

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Δώστε προσοχή στον τρόπο που θα επαναστατήσετε απέναντι σε άτομα ή καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι με λόγια ίσως το καταλάβουν με τη σιωπή σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κάνοντας έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας θα διαπιστώσετε ότι δεν καταφέρατε να ικανοποιήσετε πλήρως τις φιλοδοξίες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες και μην κλείσετε συμφωνίες πριν τις δείτε αναλυτικότερα. Δείξτε ποιοι είστε πραγματικά για να βάλετε γερά θεμέλια στις καινούριες σας σχέσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γεμίστε δυναμισμό για να ρυθμίσετε οριστικά εκκρεμότητες που συνεχώς αναβάλετε να διευθετήσετε. Βελτιώστε τις κοινωνικές σας σχέσεις και θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας.
 
ΛΕΩΝ: Οι αισιόδοξες σκέψεις θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο. Επειδή δεν είναι δυνατό να τα κάνετε όλα μόνοι σας, αναθέστε ευθύνες και στους άλλους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Απολαύστε την καθημερινότητα και μη δημιουργείτε προβλήματα εκ του μηδενός. Περιορίστε την αναποφασιστικότητά σας για κάποια θέματα πριν κουραστούν οι γύρω σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Κάνατε επαναστάσεις που δεν ευδοκίμησαν, χρησιμοποιήσατε υψηλούς τόνους και απομακρύνατε φίλους και κυρίως αναζητήσατε έναν έρωτα που σας πρόδωσε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακόμα δεν είστε σίγουροι αν ήταν δικό σας το λάθος ή αν οι συνθήκες ήταν αυτές που σας ανάγκασαν να συμβιβαστείτε για να προχωρήσετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας ανοιχθούν νέοι δρόμοι που θα πρέπει κάποιους να τους απορρίψετε και άλλους να τολμήσετε να τους ακολουθήσετε, ώστε να αδράξετε τις ευκαιρίες και να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας με τους άλλους μπορεί να είναι απρόβλεπτη, αλλά μην απομακρυνθείτε από τα άτομα που θα γνωρίσετε, γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δοκιμάσετε καινούριους τρόπους επικοινωνίας.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο απολογισμός σας θα πρέπει να είναι η αφετηρία για να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες σας. Μην επιτρέψετε στη βιασύνη να καθορίσει εκείνη τις σκέψεις σας.
 
ΙΧΘΥΣ: Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σταθμίσει τις αποφάσεις, να ανακατατάξει τις προτεραιότητες και να χαράξει τη στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει, ώστε να τον προβάλετε σωστά.