Social Icons

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Δίνεται τα πάντα, τρέχετε για τα πάντα και αγωνιάτε για όλους. Όλοι θέλουν να τα έχουν καλά μαζί σας, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν άλλο άτομο που θα δίνει χωρίς να ζητάει ανταλλάγματα.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα πρέπει να αναρωτηθείτε τι κάνετε για τον εαυτό σας. Είναι αδιανόητο να απολογείστε στους άλλους για τα δικά τους λάθη, προκειμένου να νιώσουν εκείνοι καλά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Όσο και αν τα περνάτε όλα μέσα από το χιούμορ για να ελαφρύνετε τις καταστάσεις όταν αυτές δυσκολεύουν, σχεδόν πάντα έχετε τη σωστή λύση για το κάθε πρόβλημα.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάντε μια βουτιά στον ψυχικό σας κόσμο γιατί μόνο έτσι θα καταφέρετε να δείτε τι σας ταιριάζει, τι σας είναι απαραίτητο και τι σας προσφέρει πραγματική ανανέωση.
 
ΛΕΩΝ: Αρέσει ή όχι στους άλλους, έχετε τη δυναμικότητα που χρειάζεται για να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους και όσοι δεν το δεχθούν, πολύ απλά, δεν κάνουν για εσάς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μέχρι το τέλος της μέρας θα τα έχετε καταφέρει περίφημα. Εξάλλου, η ομορφιά, η εμφάνισή και η γοητεία που ασκείτε μέσα από την επικοινωνία δε θα σας αφήσει να βγείτε χαμένοι.
 
ΖΥΓΟΣ: Θα σας απασχολήσουν έντονα οι καινούριες σας συνεργασίες, παρόλο που θα έχουν τις καλύτερες προοπτικές και θα αναδεικνύουν άψογα τις επαγγελματικές σας ικανότητες.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τακτοποιήστε οφειλές που έχετε γιατί ενδέχεται να πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια έξοδα ή καθυστερήσεις πληρωμών που δεν είχατε προβλέψει.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα οικονομικά ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό σας χώρο θα αποβούν ευνοϊκά για εσάς και θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας απασχολούν.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που ξεκινάει ένας καινούριος κύκλος καταστάσεων, βάλτε νέους στόχους, ελέγξτε τις επιθυμίες σας και μην παρασύρεστε σε ουτοπίες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε το μερίδιο ευθυνών που σας αναλογεί και μην τα ρίχνετε στους άλλους. Μη φοβάστε να προχωρήσετε. Η τύχη δε σας έχει εγκαταλείψει ποτέ για να το κάνει τώρα.
 
ΙΧΘΥΣ: Εγκαταλείψτε κάποιες σχέσεις που επιλέξατε παρορμητικά, γιατί μπορεί να ικανοποιήσατε προσωπικές επιθυμίες, αλλά δεν είναι εύκολο να συνεχίσετε με τον ίδιο ρυθμό.