Social Icons

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΚΡΙΟΣ:
Είναι αναγκαίο να γίνετε ρεαλιστές ώστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις, χωρίς να αποκλείεται όσες θεωρείτε απίθανες, γιατί ενδέχεται ακόμα και να αποδώσουν αυτές παρά οι παραδοσιακές.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Θα μπείτε σε νέους ρυθμούς δουλειάς που θα σας αναζωογονήσουν και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε ορισμένα περίεργα ευτράπελα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα θετικά θα συνυπάρχουν με τα αρνητικά σας να γράφεται ένα σενάριο που σας ωθεί να καταλήξετε σε κάποιες συγκεκριμένες εκτιμήσεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σωστή εκτίμηση των καταστάσεων θα σας βοηθήσει να πετύχετε πιο γρήγορα. Οι συνθήκες εργασίας σας βελτιώνονται αισθητά και διορθώνονται τα προβληματικά σημεία στις συνεργασίες σας.
 
ΛΕΩΝ: Καλές οι συμβουλές των άλλων, αλλά πρέπει πρώτα να περνούν από διεργασίες. Υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας στην καριέρα και μη βιαστείτε να κάνετε πωλήσεις αν δεν υπάρχει άμεση ανάγκη για χρήματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τη στιγμή που δεν μπορείτε δε χρειάζεται να φορτώνεστε τα βάρη των άλλων. Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια που θα την αναγνωρίσετε λόγω της εμπειρίας του παρελθόντος σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα ήσυχο και ξεκούραστο βράδυ. Έχετε μπροστά σας ένα θαυμάσιο διάστημα για γνωριμίες και επαφές αλλά και για ένα τρυφερό πλησίασμα με όσους αγαπάτε.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η καθημερινότητά σας γίνεται πιο ανάλαφρη, ενώ το πάθος και η αγάπη υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Μη βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις τώρα που μπορείτε να αναζωογονήσετε τη σχέση σας.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις σοβαρές συζητήσεις και μη δημιουργείτε προβλήματα με τη συμπεριφορά σας. Θα διαπιστώσετε ότι ο θυμός δεν οδηγεί πουθενά και θα αλλάξετε τακτική.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προστατέψτε τον εαυτό σας από την ψυχική εξάντληση που σας δημιουργεί το ταίρι σας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να σας πιάνει ανασφάλεια και φόβος για τα αισθήματα του.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μία ειλικρινή συζήτηση με τα οικεία σας πρόσωπα θα σας βγάλει από τα αδιέξοδα. Μην αφήσετε το παρελθόν να εμφανιστεί και να σας κάνει να νιώσετε ανασφαλείς.
 
ΙΧΘΥΣ: Ο σύντροφός σας εξισορροπεί το συναίσθημα με τη λογική και αυτό αποβάλλει προσωρινά το άγχος σας. Νιώθετε στριμωγμένοι όταν κάποια πράγματα πρέπει να λεχθούν με το όνομά τους, αλλά έχει διάθεση να σας ακούσει.