Social Icons

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Αφήστε το πάθος να σας παρασύρει και να σας χαρίσει ευχάριστες στιγμές. Μη μπείτε σε διλήμματα αξιολογώντας τις συναισθηματικές σας σχέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Δε χρειάζεται να προκαλέσετε ριζικές αλλαγές στη συμπεριφορά ή την εμφάνισή σας. Ακόμα και αν κάποιοι θεωρήσουν τις ιδέες σας ξεπερασμένες, παλέψτε για αυτές.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απόλυτη ηρεμία και αρμονία θα επικρατεί στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Προσφέρετε τη βοήθειά σας σε κοντινά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα καταφέρετε να κερδίσετε ένα άτομο που σας έχει ταλαιπωρήσει. Η απογοήτευση που θα νιώσετε για κάποια πρόσωπα θα σας δημιουργήσει εκνευρισμό.

ΛΕΩΝ: Δείξτε αποφασισμένοι στο να κάνετε ενέργειες που θα κατοχυρώνουν τα κεκτημένα σας. Μην υπολογίζετε σε υποχωρήσεις συνεργατών για να προχωρήσετε τα θέματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην είστε εριστικοί απέναντι σε άτομα που λειτουργούν διαφορετικά. Περάστε τη μέρα αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ: Ίσως ένα οικονομικό θέμα δοκιμάσει τα νεύρα και την υπομονή σας. Για να αλλάξουν κάποιοι συμπεριφορά απέναντί σας, χρειάζεται να βάλετε όρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζητήστε νέες μεθόδους για να κάνετε τη ζωή σας πιο απλή. Σήμερα θα εντυπωσιάσετε τους γύρω σας χωρίς να κάνετε μεγάλη προσπάθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε μια προσπάθεια να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν παγώσει. Εάν δίνετε συνέχεια χωρίς να ζητάτε, σίγουρα κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μια ουσιαστική συζήτηση θα σας βγάλει από επαγγελματικά αδιέξοδα. Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τις βρείτε μπροστά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τις απαντήσεις που ψάχνετε θα σας τις δώσει φιλικό σας πρόσωπο. Μην αφήσετε την ανασφάλεια να αναβάλει την υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΙΧΘΥΣ: Μόνο η ειλικρίνεια μπορεί να σας εγγυηθεί αρμονικές σχέσεις. Εξαλείψτε εμπόδια που δε σας άφηναν να πάρετε σημαντικές αποφάσεις γύρω από τα αισθηματικά ή οικογενειακά ζητήματα.