Social Icons

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κάντε τις αλλαγές που ταιριάζουν στο γούστο σας στον προσωπικό σας χώρο. Θα είστε γεμάτοι με ενέργεια για να κάνετε καινούρια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Εξαρτάται από τους δικούς σας και μόνο χειρισμούς η πορεία της σχέσης σας. Το ταίρι σας δε φταίει σε τίποτα αν εσείς έχετε πρόβλημα στη δουλειά σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα χρειαστεί διακριτικότητα από την πλευρά σας για να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν συνεχίζετε να τραβάτε το σχοινί, να είστε σίγουροι ότι θα εξανεμιστεί ότι χτίζατε τόσο καιρό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ψυχολογία του συντρόφου σας έχει φτιάξει και μπορείτε να περάσετε όμορφες μέρες. Αν δεν μάθετε να ακούτε η ανασφάλειά σας θα μεγαλώσει κι άλλο.

ΛΕΩΝ: Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλλου δε θα συναντήσει προβλήματα. Κάντε μια νέα αρχή και ξεπεράστε δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας. Δε χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που δε σας ταιριάζει απόλυτα.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακολουθήστε ένα πιο υγιεινό πρόγραμμα και προσέξτε περισσότερο την υγεία σας. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συγκρούσεις και τα νεύρα δε θα σας αφήσουν να πάρετε αποφάσεις. Μια νέα σχέση που έρχεται στο προσκήνιο θα σας κάνει αρκετά χαρούμενους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα συνειδητοποιήσετε πως τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να αλλάξετε κάποιες συνήθειες. Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε σχέσεις ή φιλίες που δεν το αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν είστε στο ψάξιμο για να αγοράσετε κάτι, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε. Η σημερινή μέρα θα σας ανατρέψει πολλά από αυτά που πιστεύατε για άλλους.

ΙΧΘΥΣ: Θα έρθετε πιο κοντά με φίλους ή συνεργάτες που τελευταία είχατε ψυχρανθεί. Δε χρειάζεται να κάνετε παρέα με άτομα που σας χαλούν τη διάθεση.