Social Icons

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα και να είστε ανοιχτοί στις νέες προοπτικές που δημιουργούνται. Η ωρίμανση σας βοηθά να λειτουργείτε πιο σοφά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προσφορές σας είναι αυτές που ελκύουν τους άλλους, αν και χρειάζεται να βρείτε δικλείδες ασφαλείας, ώστε όταν είστε μόνοι να μη νιώθετε ανασφαλείς.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι ευχάριστες επαφές θα σας προσδώσουν δημιουργική διάθεση και θα σας επιτρέψουν να δημιουργήσετε καλύτερες σχέσεις. Μειώστε κάποιες ενοχλητικές νοοτροπίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εξετάστε με λεπτομέρεια μήπως τα βιώματα που έχετε σας δημιουργούν αρρωστημένες καταστάσεις. Δείτε τις λεπτομέρειες για να πετύχετε σημαντικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ: Απ’ ότι φαίνεται θα διανύσετε το μήνα που θα δρέψετε τους καρπούς των κόπων σας, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιλέξτε αυτά που είναι σίγουρα και έχουν μέλλον, πάντα σε σχέση με τα προσωπικά σας συμφέροντα, τις προδιαγραφές και τις δυνατότητές σας.

ΖΥΓΟΣ: Ακολουθήστε νέες προτεραιότητες αφού πρώτα εξετάσετε για άλλη μια φορά τις αξίες που θέτετε. Ύστερα με ελάχιστες θυσίες θα κατακτήσετε πολλά σε εργασία και σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή θα αρχίσουν να καταργούνται όλα τα αυτονόητα και θα πρέπει να έχετε επιλέξει το δρόμο που θα ακολουθήσετε, πρέπει να πάρετε πολύ πιο σοβαρά τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να φροντίζετε πιο αυτόνομα τις υποθέσεις σας και να αξιολογείτε πιο ρεαλιστικά τις ευκαιρίες, ώστε να έχετε το θάρρος να προχωρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα είστε αρκετά εφευρετικοί και βάζοντας τη λογική σας να λειτουργεί παράλληλα με το συναίσθημα, θα εκτιναχτεί στα ύψη η δημιουργικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Παρότι έχετε την αίσθηση ότι επωμίζεστε πολλά, αρχίζουν να προδιαγράφονται για εσάς επιτυχίες, αναβαθμίσεις, οπότε επενδύστε σε ενέργεια και χρόνο.

ΙΧΘΥΣ: Οι φιλοδοξίες που έχετε θα σας φέρουν κοντά σε νέα πρόσωπα με διαφορετικές νοοτροπίες από εσάς. Αν θέλετε να πετύχετε κάντε συμβιβασμούς και όχι υποχωρήσεις.