Social Icons

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις θα είναι προάγγελος κάποιων θετικών ευρύτερων εξελίξεων. Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε τα πλαίσια μέσα στα οποία θα κινηθείτε στην πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποια καινούρια γνωριμία θα παίξει σημαντικό ρόλο στην καριέρα σας. Θα εστιαστεί το ενδιαφέρον σας στα επαγγελματικά θέματα και σε ότι επηρεάζει άμεσα τον οικονομικό σας τομέα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αναγνώρισή σας έρχεται με θεαματικό τρόπο και αλλάζει το σκηνικό στην ζωή σας.  Ο δυναμισμός σας θα βρει διεξόδους εφαρμογής και οι άλλοι θα μείνουν έκθαμβοι με την πρόοδό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι πολύ σημαντικό να διαχειριστείτε σωστά τις σχέσεις σας. Για να μην πάνε χαμένες οι προσπάθειές σας, κινηθείτε με αποφασιστικότητα και ορθή κρίση.

ΛΕΩΝ: Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο τού ενδιαφέροντός σας. Θα αποκτήσετε πολύ χρήσιμα νέα δεδομένα και παρατηρήσεις, τα οποία θα σας είναι απαραίτητα για την συνέχεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στην ζωή σας. Σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική ζωή, θα αλλάξουν τα δεδομένα της καθημερινότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα δίνει τέλος σε μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδος και όλα δείχνουν ότι θα μπορέσετε να προωθήσετε πιο δυναμικά και θετικά τις υποθέσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αισθανθείτε ότι ελέγχετε καλύτερα τα πράγματα και θα αποκτήσετε γρήγορους ρυθμούς και αποτελεσματικότητα στις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες σε επικοινωνιακά θέματα ή κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις να φέρουν κάποια εμπόδια, όμως, δεν υπάρχει λόγος να πανικοβληθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας σπρώξει σε δυναμικές κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Λύστε εκκρεμότητες ή να αποκαταστήσετε ζημιές του τελευταίου διαστήματος. Παράλληλα ο συναισθηματικός τομέας, θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές.

ΙΧΘΥΣ: Καινούριες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Θυμηθείτε τα λάθη που κάνετε στο παρελθόν, μάθετε από αυτά και μην τα επαναλάβετε.