Social Icons

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019

ΚΡΙΟΣ: Πιστέψτε περισσότερο στο σύντροφό σας που έχει να σας προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, από μια σχέση εφήμερη ή μια περιπέτεια.

ΤΑΥΡΟΣ: Συνδυάστε την καλή σας διάθεση με κάποιο ταξιδάκι που θα σας προταθεί ξαφνικά και θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι σημαντικές γνωριμίες που είναι στο προσκήνιο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολύ σύντομα θα ξαναβρείτε το χαμόγελό σας, καθώς η ερωτική σας ζωή θα πάρει τα πάνω της. Προχωρήστε άφοβα και λίγο περισσότερο τολμηρά στις αναζητήσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ίσως έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες δύσκολες καταστάσεις που όμως θα σας σπρώξουν να αναζητήσετε πιο συγκροτημένα αυτό που θέλετε για να νιώσετε πλήρεις και ευτυχισμένοι.

ΛΕΩΝ: Αναγνωρίστε τα κακώς κείμενα που υπήρξαν στην μέχρι τώρα πορεία σας και προσεγγίστε τους άλλους πιο εποικοδομητικά. Θα αναγνωρίσετε καλύτερα τις ανάγκες σας, αλλά και θα σχεδιάσετε τα μελλοντικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας θα κάνετε θαύματα. Μετανιώσετε για ότι δεν έχετε κάνει και όχι για ότι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε το μπελά σας. Κάντε μόνο τις απαραίτητες αγορές όταν βγείτε έξω και μην παρασυρθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν συνεχίσετε να είστε εριστικοί με κοντινά σας πρόσωπα, δε θα μπορέσετε να τους καταλάβετε. Ήσυχα θα κυλούν τόσο οι προσωπικές σχέσεις, όσο και οι συνεργασίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συμβιβαστείτε έστω και την τελευταία στιγμή, ώστε οι διαφωνίες που έχετε να μην πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να οργανωθείτε και θα βγείτε εκτός προγράμματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στην ζωή σας. Χρησιμοποιείστε την δημιουργικότητά σας στον επαγγελματικό σας χώρο για να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Γεγονότα στο περιβάλλον τού σπιτιού σας μπορεί να σας ταράξουν. Θα υπάρξουν εντυπωσιακές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα με σημαντικά οικονομικά αποτελέσματα.

ΙΧΘΥΣ: Μην ρισκάρετε σε αβέβαιες επενδύσεις και αποφύγετε τα τυχερά παιγνίδια. Αξιοποιείστε με πίστη τις ευκαιρίες που σας δίνονται χωρίς να κάνετε υπερβολές.