Social Icons

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Με επιμονή θα καταφέρετε να φέρετε σε πέρας και την πιο δύσκολη υπόθεση. Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές.

ΤΑΥΡΟΣ: Όταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση. Δοκιμάστε το διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει. Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η διακριτικότητα είναι η καλύτερη μέθοδος για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας. Τακτοποιήστε τις υποχρεώσεις σας και περάστε περισσότερο χρόνο με το σύντροφό σας.

ΛΕΩΝ: Μην έχετε ενδοιασμούς για το αν πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη σχέση σας. Το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντισταθείτε σε άτομα που προσπαθούν να σας βάλουν σε καλούπια. Για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα δε χρειάζεται να κάνετε μεγάλες αλλαγές.

ΖΥΓΟΣ: Βοηθήστε αυτούς που σας στηρίζουν όταν χρειάζεται για να το ανταποδώσετε. Προστατεύστε τον εαυτό σας από κακόβουλα άτομα που σας φθονούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δώστε τέλος σε σχέσεις που δε σας καλύπτουν και μη μένετε άπραγοι. Καλή η λογική αλλά χρειάζεται και το πάθος για να προχωρήσετε στη ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν ενδώσετε σε δυσάρεστες σκέψεις θα ρίξετε την ψυχολογία σας. Η εξωστρέφεια θα σας γεμίσει ενέργεια και θα γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε το σύντροφό σας να σας δείξει τα πραγματικά του συναισθήματα. Επιλέξτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για να διασκεδάσετε και να περάσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξίζει τον κόπο να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην είστε ανταγωνιστικοί σε καταστάσεις που χρειάζεται ομαδική δουλειά.

ΙΧΘΥΣ: Μια σημαντική σχέση που κινδυνεύει εξαιτίας σας θα σωθεί αν δείξετε αγάπη. Μη φοβάστε να δείξετε τις ευαισθησίες σας σε οικεία πρόσωπα και φίλους.