Social Icons

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 8 έως 14/12/19


ΚΡΙΟΣ: Είναι γνωστό πως θέλετε να κυριαρχείτε και να κατέχετε το ρόλο του αρχηγού στη σχέση σας, όμως, η αδιαφορία για τα συναισθήματα και τις ανάγκες του συντρόφου σας μπορεί να εκφραστεί με τρόπο που θα σας βγάλει από τα νερά σας και να δημιουργήσει ψυχρότητα μεταξύ σας. Μην προκαλέσετε με τη συμπεριφορά σας αντιδράσεις που δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Όσοι από εσάς παραμένετε κολλημένοι σε μια ανάμνηση του παρελθόντος, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να καταλάβετε αν υπάρχει πια η δυνατότητα να τη ζωντανέψετε και πάλι ή αν πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Ένας απολογισμός των δικών σας λόγων και πεπραγμένων θα σας κάνει καλό και θα αποδειχθεί καθοριστικό στο να προχωρήσετε παρακάτω και να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χωρίς να επαναλάβετε λάθη που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν. Ο κύκλος των γνωριμιών σας θα εμπλουτιστεί με τη γνωριμία νέων προσώπων ή κάποιων παλαιότερων που θα κάνουν την επανεμφάνισή τους κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Φανείτε περισσότερο δεκτικοί στο να ακούτε απόψεις και ιδέες, χωρίς να βιάζεστε να απορρίψετε αυτές που δε σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν για άλλη μια φορά να συσφίξετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ώστε στην πορεία να έχετε την υποστήριξή τους είτε αυτή θα είναι υλική, είτε ηθική. Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική χωρίς να πέσετε σε υπερβολές. Λίγα λεπτά της ημέρας αρκούν και είναι προτιμότερα από τις ατελείωτες ώρες σε γυμναστήρια, για να αναζωογονηθείτε, να ενισχύσετε τις άμυνές σας και να διώξετε την ένταση που έχετε, καθώς ο εκνευρισμός πάντα είναι κακός σύμβουλος για την υγεία. Εξάλλου, δε θα κατεβείτε και σε αγώνες για να το παρακάνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε την αμέριστη συμπαράσταση των συνεργατών σας για να θέσετε καινούριους στόχους, όμως, αποφύγετε να εμπλακείτε σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας εκθέσουν και θα σας γυρίσουν πίσω. Αναζητήστε νέες πηγές εσόδων πριν κάνετε μεγάλα ανοίγματα ή πάρετε ρίσκα που κρύβουν κινδύνους. Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που έχετε αναλάβει. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θέματα ή ότι έχει σχέση με την περιουσία σας.

ΛΕΩΝ: Οι αδέσμευτοι μην επαναπαυτείτε πάνω σε πρόσωπα που θα σας το παίζουν καλοθελητές και βρίσκονται κοντά σας τον τελευταίο καιρό, γιατί ακόμα και αν δε θα το κάνουν επίτηδες, μπορούν από αφέλεια να σας κάνουν ζημιά σε μία νέα σχέση που έχει αρχίσει να διαφαίνεται στον ορίζοντα. Μπορείτε βέβαια, να το διορθώσετε αλλά είναι καλύτερα να το αποφύγετε απ’ το να πρέπει να δίνετε εξηγήσεις. Καμιά φορά και η πιο μικρή ή ασήμαντη πληροφορία μπορεί να φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη και αποδοτική για το μέλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ακόμα και αν δεν έχετε προετοιμαστεί για να σηκώσετε το ανάστημά σας απέναντι σε όσους σας δυσκολεύουν, η προσπάθεια που θα κάνετε  να βγείτε από τη δύσκολη στιγμή δεν πρόκειται να πάει χαμένη. Αρχίστε να γίνεστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο που εκφράζεστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που ακριβώς θέλετε να τους πείτε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας γιατί αλλιώς θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε. Κάντε πιο απλές τις σκέψεις σας για να μπορέσουν να βγάλουν πιο εύκολα νόημα.

ΖΥΓΟΣ: Η υπομονή που τόσο καιρό καλλιεργείτε για να πετύχετε σύμπνοια με τα άτομα του περιβάλλοντός σας αλλά και καλύτερες συνεργασίες στον εργασιακό χώρο, θα αρχίσει να μειώνεται, ενώ η εκρηκτική συμπεριφορά θα αρχίσει να κάνει την εμφάνισή της δημιουργώντας φθορές σε σχέσεις που αγωνιστήκατε να φτιάξετε. Προσπαθήστε να μετριάσετε την κυκλοθυμία σας για να μην απομακρύνετε από κοντά σας συνεργάτες, φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Προτιμήστε να απομονωθείτε και να ηρεμήσετε, μέχρι να περάσει η δύσκολη περίοδος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αξιοποιήστε τις καλές προθέσεις και την αγάπη που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εντοπίσετε κακές συνήθειες που σας οδηγούν συνεχώς σε λάθη. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που θέλετε από τις σχέσεις σας, αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε και αυτά που πρέπει να ξεχάσετε. Αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα ή να είστε εριστικοί με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Σε περίπτωση διαφωνίας μαζί τους για οικονομικά θέματα, παραμείνετε ψύχραιμοι. Εάν πιστεύετε πως θα τονωθεί η διάθεσή σας με μαγικό τρόπο θα περιμένετε για πολύ ακόμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Με κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και στα ίδια. Οι αδέσμευτοι θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε ένα παραμύθι, όποιο και αν είναι αυτό, αλλά το κακό είναι πως μέσα στο μυαλό σας έχετε προετοιμάσει μόνο την αρχή ενώ το τέλος του το έχετε αφήσει αβέβαιο. Δεν είναι κακό να ονειροπολείτε, όμως, θα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια εξαρχής, γιατί το πιο πιθανό είναι να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα στοιχίζει περισσότερα απ’ όσα μπορείτε να αντέξετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μικρές δοκιμασίες στην προσωπική σας σχέση θα σας βοηθήσουν να επαληθεύσετε την ποιότητα της. Στο συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα, αφού οι παρούσες καταστάσεις θα αναστατώσουν τη ροή της σκέψης σας, καθιστώντας σας ανίκανους να σκεφτείτε λογικά ή να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Μην προσπαθείτε να προλάβετε καταστάσεις τα οποία και δύσκολα είναι και στην  ουσία δε σας αφορούν, γιατί θα δώσετε την εντύπωση ότι θέλετε να απομακρυνθείτε από τη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η δύσκολη επικοινωνία θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα στη σχέση με το σύντροφό σας και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εγωισμούς και να μπείτε ώστε και για λίγο στη θέση του να δείτε πως νιώθει, όσο και αν σας φαίνεται ακατόρθωτο. Η συναινετική στάση σε θέματα που δεν μπορείτε να βρείτε τη χρυσή τομή θα είναι σωτήρια. Εάν θέλετε να βρείτε πιο γρήγορα τις ισορροπίες ανάμεσά σας, εμπιστευθείτε στο σύντροφό σας αυτά που σας απασχολούν.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αφεθείτε στη διασκέδαση, αλλά μην προκαλέσετε το πρόσωπο που θα σας τραβήξει την προσοχή με δηλώσεις που δε σας αντιπροσωπεύουν ως άτομο, όπως ανεξαρτησία ή εκφράσεις του τύπου «θέλω να περνάω καλά». Ακόμα και αν δεν είστε έτοιμοι για πραγματική δέσμευση, σίγουρα δεν ανήκετε στην κατηγορία της περιστασιακής ή της μιας βραδιάς σχέσης. Αναλογιστείτε πόση απογοήτευση θα νιώσετε χάνοντας κάτι ωραίο που ξεκίνησε και θα θυμηθείτε να κρατήσετε κλειστό το στόμα σας.