Social Icons

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας. Μείνετε μακριάς από άτομα που θέλετε να κόψετε γιατί σας έχουν θίξει.

ΤΑΥΡΟΣ: Με αρνητικές σκέψεις δεν πρόκειται να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας φαίνονται βουνό. Τα αποτελέσματα και τα οφέλη των προσπαθειών σας θα αρχίσουν να γίνονται ορατά.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη θυμώνετε για τα λάθη που κάνετε, αφού από αυτά μαθαίνετε καλύτερα. Εάν κάποιος σας πίκρανε χωρίς να το θέλει, συγχωρήστε τον και μην είστε σκληροί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφιερώστε χρόνο στο να ακούσετε αυτά που θα σας πει κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Ακούστε την κριτική που σας κάνουν, γιατί ίσως γίνεται καλύτεροι.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε να κερδίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σκεφτείτε τρόπους να το ικανοποιήσετε. Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε την απομόνωση γιατί οι αναμνήσεις θα σας προκαλέσουν κατάθλιψη. Θυμηθείτε και τηρήστε τα όρια που έχετε βάλει στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε έμφαση σε αυτά που σας ενώνουν με τα οικεία σας πρόσωπα για να ξεπεράσετε τις αντιθέσεις. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να ξεκουραστείτε νοητικά από τα επαγγελματικά σας θέματα, βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχθούν πτυχές από την προσωπικότητά σας και δε θα χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διατηρήστε την ψυχραιμία σας γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν. Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε μια απόσταση σε ορισμένες καταστάσεις που δε σας καλύπτουν. Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν το είχατε ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ηρεμία και η ξεκούραση θα αποδειχθούν οι πιο σοφές επιλογές. Ξεκολλήστε από το παρελθόν, ακόμα και αν κάποιος σας το υπενθυμίζει.

ΙΧΘΥΣ: Πριν αναζητήσετε την αλήθεια, σιγουρευτείτε ότι την αντέχετε. Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε όταν κάποια άτομα είναι παρόντα φαίνεται το ενδιαφέρον σας για αυτά.