Social Icons

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 1 έως 7/12/19


ΚΡΙΟΣ: Είναι κρίμα να απομακρύνετε από κοντά σας, ένα από τα πρόσωπα που θα ενδιαφερθούν για εσάς λόγω κακής συνεννόησης. Να θυμάστε πως δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να προχωρήσετε σε επιπόλαιες σχέσεις με προδιαγεγραμμένη ημερομηνία λήξεως. Το σίγουρο είναι πως θα θέλετε να βγείτε έξω και να διασκεδάσετε με όποιο τρόπο μπορείτε. Στη συνέχεια θα διαπιστώσετε πως έχουν γίνει πολλές αναθεωρήσεις μέσα σας και ότι έχουν αλλάξει αρκετές από τις επιθυμίες και τα όνειρα που έχετε για τη συναισθηματική σας πορεία.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Κάνοντας σωστές κινήσεις να είστε σίγουροι ότι δεν πρόκειται να πάρετε αποφάσεις για τις οποίες να μετανιώσετε αργότερα. Ακόμα και αν κάποιες στιγμές έχετε υπερένταση, θα μπορείτε να παραμείνετε αντικειμενικοί στην κρίση σας και αν διατηρήσετε μια δόση καχυποψίας θα αποφύγετε παγίδες.
Επανεξετάστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες για να γίνετε πιο αποδοτικοί στην εργασία σας. Είναι πολύ πιθανόν να παραμελήσετε λόγω εργασιακού φόρτου την προσωπική σας ζωή, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα αγαπημένα πρόσωπα. Αυξάνετε η ευαισθησία σας κάνοντάς σας να επηρεάζεστε πιο εύκολα από τις αντιδράσεις των φίλων και των αγαπημένων σας προσώπων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένες ευαισθησίες τις οποίες θα πρέπει να φροντίσετε χωρίς αναβολή να καλύψετε, ώστε στη συνέχεια να μην πιεστείτε ή ασκήσετε πίεση στους γύρω σας εξαιτίας της μπερδεμένης σας σκέψης. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας πριν αποφασίσετε το πώς θα κινηθείτε. Αποφύγετε να μεταφέρετε σχόλια που θα μπορούσαν να πάρουν άσχημη τροπή και να μετατραπούν σε παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Προστατεύστε τα μυστικά σας και μην ανοίγεστε εύκολα σε ανθρώπους που προσπαθούν να σας απομυζήσουν πληροφορίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποβάλετε από πάνω σας φόβους, αναστολές ή καταστάσεις που σας δυσκολεύουν τη ζωή και σας περιορίζουν. Προετοιμάστε το έδαφος αν θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή νέα σχέδια στο επαγγελματικό σας χώρο. Δείξτε προσοχή στα εργασιακά σας θέματα και προσπαθήστε να φέρετε τα πράγματα στα μέτρα σας, ενισχύοντας συμμαχίες. Απαλλαγείτε από αρνητικές σκέψεις ή συναισθήματα, αλλά μη βιαστείτε να αλλάξετε την εμφάνισή σας αν δεν είστε έτοιμοι να το κάνετε, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε αυτούς που σας το προτείνουν.

ΛΕΩΝ: Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, γιατί όσο και αν Δε θέλετε να το παραδεχθείτε εσείς είστε υπεύθυνοι για τη μοίρα σας. Διορθώστε τα κακώς κείμενα όπου υπάρχουν, κρατήστε τον αυθορμητισμό σας και αυξήστε την υπομονή σας. Ίσως υποχρεωθείτε να αποδεχθείτε αποφάσεις άλλων και να ανεχτείτε συμπεριφορές που δε θα σας ικανοποιήσουν και τόσο. Ενώ η συναισθηματική σας σχέση θα πηγαίνει μια χαρά, για κάποιο ανεξήγητο λόγο θα σας δημιουργηθεί ανασφάλεια, ζήλια και έντονος εκνευρισμός προς το σύντροφό σας. Μην αφήσετε εκρήξεις θυμού να μπουν ανάμεσά σας γιατί το χάσμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσά σας θα πλήξει τη σχέση σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην παίρνετε τα πράγματα προσωπικά και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο ή καυγάδες χωρίς ουσία. Αν αφήσετε την απροσεξία ή την επιθετικότητα να πάρουν τον κυρίαρχο ρόλο στις σχέσεις σας, θα μειωθεί σημαντικά η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητά σας. Βρείτε τις απαιτούμενες εσωτερικές ισορροπίες και διατηρήστε ένα καλό κλίμα στις σχέσεις σας. Για οποιοδήποτε στόχο θέσετε να πετύχετε χρειάζεται μόνο καλή οργάνωση και πρόγραμμα. Η εργασία σας θα έχει ανοδική πορεία, αλλά τα καθήκοντά σας ολοένα και θα αυξάνονται κρατώντας σας σε εγρήγορση.

ΖΥΓΟΣ: Φροντίστε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο και να τον αφιερώσετε σε άτομα που σας αγαπούν. Δημιουργήστε μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα και αφεθείτε και εσείς σε αυτήν για να περάσετε καλά, να χαλαρώσετε, αλλά και να ξεκουραστείτε αφού στην ουσία το έχετε ανάγκη. Εκμεταλλευτείτε τις δημόσιες σχέσεις και την κοινωνικότητά σας για να εξασφαλίσετε μια καλή πορεία όπου αυτή χρειάζεται. Αναζητήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με το περιβάλλον σας, αλλά και με τον εαυτό σας, αποφεύγοντας να γυρνάτε πίσω στο παρελθόν, που όχι μόνο σας πληγώνει, αλλά και σας εγκλωβίζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσπάθειες που καταλάβετε για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλετε δεν είναι πάντα αρκετές, γιατί δε γίνεται πάντα να είναι όλα ελεγχόμενα. Υπάρχει η πιθανότητα ορισμένοι από τους συνεργάτες σας να σας δουν ως ανταγωνιστές και να αλλάξουν τρόπο συμπεριφοράς απέναντί σας. Φροντίστε να μην τους προκαλέσετε, γιατί θα τους επιβεβαιώσετε την λανθασμένη εντύπωση που έχουν και δε σας συμφέρει να τους χάσετε από το πλευρό σας. Ασχοληθείτε περισσότερο με κάποιο χόμπι που σας αρέσει ιδιαίτερα, για να απαλλαγείτε από περιττό άγχος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα υπάρξει μια κινητικότητα στην κοινωνική σας ζωή, γι’ αυτό αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο να κάνετε ένα πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε πιο σωστά διάφορες σχέσεις, ώστε να επωφεληθείτε από αυτές σε επίπεδο συνεργασιών. Μην προσπαθείτε να πείσετε τα οικογενειακά σας πρόσωπα ότι είστε καλά αν ανησυχούν που κουράζεστε, γιατί από τις υπερπροσπάθειες που θα κάνετε θα μειώσετε τις αντοχές σας πραγματικά. Λίγες και μικρές κινήσεις, αρκούν για να δείξτε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας, όπως και τα αποθέματα ενέργειας που φυλάτε για ώρα ανάγκης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σίγουρα δε θα λείψει η νευρικότητα και κάποιες δυσκολίες, όμως, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε ορισμένες γνωριμίες για την επαγγελματική σας πρόοδο, αλλά και για να λύσετε παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί στο παρελθόν. Αποκαταστήστε ισορροπίες για να γιατρέψετε πληγές. Οι φίλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην καλυτέρευση της ψυχολογικής σας διάθεσης, αλλά και στα καινούρια σας σχέδια. Θα δείτε κάτω από άλλο πρίσμα συνεργασίες και σχέσεις που είχαν αδυναμίες ή ελλείψεις. Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε, να ανανεώσετε ή να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορά και δε θέλετε να τις χάσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην ξεχνάτε πως κανένας δεν ξέρει καλύτερα από εσάς αυτό που ποθεί ο εσωτερικός συναισθηματικός σας κόσμος. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας για να πάρετε αυτά που χρειάζεστε και αρχίστε να βάζετε τα θεμέλια για μια ζωή όπως την ονειρεύεστε, γεμάτη ιδιαίτερες και τρυφερές στιγμές. Η έκφρασή τους θα αποτελέσει εγγύηση ότι θα υπάρξει ανταπόκριση. Το πλανητικό σκηνικό θα σας οπλίσει με γοητεία και επιχειρήματα στην προσπάθειά σας να πείθετε αλλά και να κατακτήσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Μην αφήσετε το χρόνο να περνάει χωρίς να αναζητήσετε τη διασκέδαση και την αλλαγή παραστάσεων.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα έχετε σωρεία από αξιόλογες γνωριμίες και ίσως συναντήσετε και το έτερόν σας ήμισυ. Το σίγουρο είναι πως το πρόσωπο που θα κλέψει την καρδιά σας, θα εξαλείψει οποιαδήποτε αρνητική σκέψη έχετε στο μυαλό σας, ενώ δεν πρόκειται να σκεφτείτε ούτε στιγμή ότι θα χάσετε την ελευθερία σας κάνοντας δέσμευση μαζί του. Οι δυνατότητες που θα σας δοθούν σε αυτή τη σχέση θα είναι απεριόριστες, αρκεί να συνεχίσετε να πιστεύετε στον εαυτό σας και να μην αφήσετε τρίτους να πάρουν αποφάσεις για εσάς.