Social Icons

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε να μην αναλωθείτε με συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δε θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ο αρνητισμός που υιοθετείτε τον τελευταίο καιρό, ρίχνει τη ζωντάνια και το κέφι του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ότι χτίζατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στην προσωπική ζωή για να σας αποφέρει αυτά που επιθυμείτε. Όσο δύσκολο και αν σας είναι πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε σωστά χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν. Μη μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΛΕΩΝ: Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αν κινηθείτε γρήγορα δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δε θα σας αφήσουν να το εκφράσετε. Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ότι δε σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

ΙΧΘΥΣ: Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείται τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δε συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.