Social Icons

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Λίγη απομόνωση θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο ξεκάθαρα. Οργανώστε τα οικονομικά σας και ξεκινήστε κάνοντας περικοπές σε περιττά έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Ίσως αισθανθείτε αδικημένοι από πράξεις που θα κάνουν άτομα που δεν περιμένατε. Είναι πολύ πιθανό να τα βάλετε με τον εαυτό σας για όλα όσα δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ανατραπούν πολλά από αυτά που πιστεύατε μέχρι τώρα για ορισμένα άτομα. Αφήστε για άλλη μέρα συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη το βάλετε κάτω στην πρώτη δυσκολία, γιατί τώρα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες. Αποφύγετε συζητήσεις η συμφωνίες για θέματα που θα αφορούν τον οικονομικό σας τομέα.

ΛΕΩΝ: Ακόμα και αν θα διαφωνείτε με τις απόψεις κάποιου, αποφύγετε την προσωπική επίθεση. Οι συνθήκες που θα επικρατούν δεν επιτρέπουν να απομακρυνθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συνδυάστε ψυχαγωγία και δουλειά, έχοντας τα μάτια σας ανοιχτά για να αποφύγετε παγίδες που μπορεί να σας στήνουν κάποιοι στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Με δυναμικές κινήσεις θα καταφέρετε να πάρουν οι συνεργάτες σας τα μηνύματα. Δεν είναι απαραίτητο όταν μιλάτε με τα οικογενειακά σας πρόσωπα να μαλώνετε για τα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα καταφέρετε να επωφεληθείτε από τα γεγονότα και θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε κάτι καινούριο, καθώς πολλά θα αρχίσουν να αλλάζουν στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συγκυρίες θα βοηθούν να υλοποιηθούν αρκετά από τα σχέδιά σας και η υπομονή που θα δείξετε σε ορισμένες καταστάσεις που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο, θα είναι σωτήρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να κάνετε σωστές σκέψεις και να μη χαθείτε σε όνειρα, ενώ παράλληλα αναζητήστε τον τρόπο που θα σας κάνει πιο ευτυχείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδέχεται να δοκιμαστούν τα νεύρα σας, ενώ το άγχος για τα οικογενειακά σας θέματα θα είναι αυξημένο. Η εσωτερική αναδιοργάνωση είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε.

ΙΧΘΥΣ: Μειώστε το άγχος και το στρες που τους έχετε δώσει κυρίαρχο ρόλο στη ζωή σας, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ακραία περιστατικά.