Social Icons

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 15 έως 21/12/19


ΚΡΙΟΣ: Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε, ώστε να βγείτε από την καθημερινότητα που σας κουράζει. Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά, υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δε βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα. Η επιθυμία σας να ξεπεράσετε και να ξεφύγετε από κάποιες καταστάσεις θα είναι τόσο έντονη, κάνοντάς σας δυνατούς να ξεπεράσετε τα όποια εμπόδια σας βάζουν τρίτοι για να απομακρυνθείτε από το ποθητό αποτέλεσμα. Να θυμάστε πως για να διεκδικήσετε κάποιες θέσεις, χρειάζεται να είστε πιο δυναμικοί και όχι επιθετικοί.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Δείτε καθαρότερα ότι πρέπει να στηρίξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποβάλλετε το φόβο που έχετε ότι δε θα τα καταφέρετε. Αρχίστε να αξιολογείτε τη δύναμη σας και πόσα μπορείτε να καταφέρετε σε συναισθηματικό επίπεδο. Μην αφήσετε να φύγει μέσα από τα χέρια σας η ουσία των σχέσεών σας, κυνηγώντας σε λάθος μέρη την προβολή και την αναγνώριση. Το μυαλό σας είναι αρκετά ευρηματικό ώστε να προσεγγίσετε τους άλλους με τον κατάλληλο τρόπο, ενώ μην ξεχνάμε ότι έχετε και έναν μοναδικό τρόπο να διαβάζετε το συνομιλητή σας και να τον σκλαβώνετε όποτε το θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κρατήστε αποστάσεις σε θέματα που έτσι κι αλλιώς δε σας αφορούν άμεσα και διατηρήστε τις ισορροπίες. Στον οικογενειακό χώρο προσπαθήστε να κρατηθείτε μακριά από συζητήσεις που θα αφορούν κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα, γιατί θα βγουν στην επιφάνεια απαιτήσεις από συγγενικά πρόσωπα που δεν είχατε προβλέψει, αλλά και ούτε μπορείτε να ικανοποιήσετε. Καταπολεμήστε το άγχος και χαρίστε στον οργανισμό σας περισσότερο χρόνο για ξεκούραση  και διασκέδαση. Ανανεωθείτε, κάντε αλλαγές στην εμφάνισή σας, αλλάξτε τρόπο διατροφής ή συνήθειες που μειώνουν τις αντοχές σας και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επειδή θα σας πιάσουν ενοχές που λόγω αυξημένων υποχρεώσεων αμελείτε τους δικούς σας ανθρώπους, είναι πολύ πιθανό να σας πιάσουν τάσεις γενναιοδωρίας και να οδηγηθείτε σε έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Όπως και να έχει, φροντίστε να είστε όσο μπορείτε συγκρατημένοι για να μη βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Τα απερίσκεπτα ρίσκα δεν ευνοούνται και πληρώνονται αρκετά. Οφείλετε να είστε προσεκτικοί στις μεγάλες υποσχέσεις. Η υγεία σας θα βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα και αφού έχετε βάλει σκοπό σας να καταπλήξετε τους πάντες με μικρές πινελιές θα τα καταφέρετε.

ΛΕΩΝ: Κρατείστε τις αποστάσεις που θέλετε από ορισμένα άτομα, όμως, μη φτάνετε στα άκρα και αρνηθείτε οποιαδήποτε επαφή η συνομιλία μαζί τους, γιατί ίσως αποδειχθεί ότι έχετε βγάλει βιαστικά συμπεράσματα βασιζόμενοι σε λόγια τρίτων και θα χάσετε συνεργασίες που θα ήταν πολύ καλές για το επαγγελματικό σας μέλλον. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας γιατί σας αξίζει λίγη διασκέδαση, ύστερα από έναν κουραστικό χρόνο που πέρασε.  Ανανεωθείτε εμφανισιακά και ταυτόχρονα ψυχικά, ώστε να η νέα χρονιά που θα έρθει να σας βρει έτοιμους για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφήστε τη διαίσθησή σας πιο ελεύθερη και λειτουργήστε παράλληλα καρδιά με λογική αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει ένα συναισθηματικό παιχνίδι. Η οικογένεια θα βρίσκεται στο πλευρό σας για ότι χρειαστείτε, οπότε εκμεταλλευτείτε σωστά τις μέρες, τακτοποιήστε όσο πιο γρήγορα μπορείτε εκκρεμότητες και χαρείτε τις γιορτές μαζί τους. Παράλληλα, αξιοποιήστε το χρόνο σας κάνοντας συζητήσεις με φίλους που τον τελευταίο καιρό είχατε στερηθεί λόγω δουλειάς. Αφήστε στην άκρη εργασιακά θέματα που κατανάλωναν όλο το χρόνο σας για αφιερώστε τον για να κάνετε βόλτες ή εξόδους με αγαπημένα πρόσωπα που θα κάνουν την καθημερινότητά σας πιο ευχάριστη.

ΖΥΓΟΣ: Δώστε περιθώρια στον εαυτό σας να αλλάξει την πορεία κάποιων καταστάσεων. Έχετε αναλύσει κάθε δεδομένο που υπάρχει στη ζωή σας και έχετε φτάσει στο αποκορύφωμα σκέψεων και προβληματισμών ώστε να δώσετε τις ερμηνείες και τις εξηγήσεις που χρειάζονται για να προχωρήσετε. Όμως, αν νομίζετε ότι μπορείτε να βρείτε κάποια λύση στα προσωπικά σας θέματα μην είστε τόσο σίγουροι, καθώς μάλλον θα χρειάζεστε βοήθεια από τα οικεία σας πρόσωπα και καλό θα ήταν αν σας την προσφέρουν πριν τη ζητήσετε να την δεχτείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο χρόνος και η καλή συνεργασία μαζί τους θα σας ξεμπλοκάρει και δε θα ταλαντεύεστε στις αποφάσεις σας.
Καλές οι θυσίες και κάποιες φορές απαραίτητες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να το κάνετε τρόπο ζωής. Βάλτε μπροστά το πείσμα σας για να απελευθερωθείτε από τύψεις ή ενοχές του παρελθόντος που κουβαλάτε μέχρι σήμερα και αφήστε την επιτυχία που έρχεται να σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Αγωνιστείτε για να πετύχετε αυτά που θέλετε  απ’ το να περιμένετε σε θέση αναμονής.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι συγκυρίες θα συμβάλλουν σε αυτό και θα κάνουν πιο γόνιμο το έδαφος για να ασχοληθείτε εντατικότερα με τον εαυτό σας, αλλά και για να αναδείξετε τον εαυτό σας. Σίγουρα οι καταχρήσεις δε θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε το στόχο που έχετε θέσει. Εντυπωσιάστε με την επιμονή και τις ιδέες σας συνεργάτες και άτομα κύρους. Σαφώς, δε θα μπορέσετε να αποφύγετε την κούραση μια και ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, αλλά αν οχυρωθείτε καλά θα νικήσετε τα εμπόδια που θα υπάρξουν στο δρόμο σας από συγκρουόμενα συμφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις. Η αποκλειστικότητα που θέλετε θα σας κουράσει, ενώ δεν αποκλείεται να σας δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Ηρεμήστε και αποφασίστε να κάνετε μια σχέση που θα καλύπτει τις ανάγκες σας. Κοιτάξτε γύρω σας και επιλέξτε για ταίρι σας κάποιο από τα υπαρκτά πρόσωπα  και μην ψάχνετε το πρόσωπο που υπάρχει μόνο στη φαντασία σας. Αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν από μόνα τους και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά ασχοληθείτε και με τους φίλους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ίσως πίσω από μια μεγάλη φιλία βρίσκεται ένα καμουφλαρισμένο φλερτ που αν το αντιληφθείτε και το αφήσετε να εξελιχθεί, θα αποδειχθεί η καλύτερη σχέση της ζωής σας. Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που ίσως δε θα σας αρέσουν. Χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στο σωστό άνθρωπο. Επίσης, δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό σας κύκλο και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε.

ΙΧΘΥΣ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα το σύντροφό σας ώστε να μην τον παραμελήσετε. Ξεφύγετε από τα τετριμμένα, κάνοντας εκδρομές, βγαίνοντας έξω μαζί, ακόμα και κάνοντας μικρές εκπλήξεις. Εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο σας για να ομορφύνετε τις στιγμές που θα περνάτε με το έτερόν σας ήμισυ. Να είστε εκδηλωτικοί μαζί του, αλλά να θυμάστε παράλληλα να είστε και τρυφεροί. Μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει και τον πληγώσετε άθελά σας λέγοντας κάτι που ίσως το πάρει στραβά και παρεξηγηθεί.