Social Icons

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Κάποιες δύσκολες επιλογές πρέπει να γίνουν ακόμα και αν δεν υπάρξει βοήθεια από πουθενά. Αλλάξτε στάση και γίνετε πιο γλυκοί απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Προστατευτείτε από κακόβουλα άτομα και αυξήστε την επιθυμία σας για αυτογνωσία. Μείνετε μακριά από ένα πρόσωπο που για κάποιο λόγο σας έχει σε απόσταση.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν δεν αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη δε θα ξέρετε αν άξιζε η επιλογή σας. Μη δεχτείτε να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα σχολιάζουν φιλικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διακρίνετε τις ευκαιρίες επέκτασης των οικονομικών σας συμφερόντων, καθώς η επιτυχία θα εξαρτηθεί από το πόσο σωστή θα είναι η τελική επιλογή σας.

ΛΕΩΝ: Μέσα από τις προσπάθειές σας θα έρθει η ανταμοιβή και η ηθική ικανοποίηση. Για να μη χάσετε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν, μην απομακρύνεστε από κοντά τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εκμαιεύστε κάποιες πληροφορίες σημαντικές για την πρόοδό σας ή την οικονομική υποστήριξη από κάποιο σημαντικό πρόσωπο του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε την άνεση να γνωρίσετε καινούρια πρόσωπα και να αναπτύξετε περισσότερο τον κοινωνικό σας κύκλο. Έχετε το χάρισμα να γίνεστε αγαπητοί και να προσαρμόζεστε εύκολα σε παρέες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διευθετήστε της εκκρεμότητες χωρίς να βάζετε τρικλοποδιές στον εαυτό σας. Οικονομικά θέματα και δοσοληψίες θα καταναλώσουν αρκετό από το χρόνο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας απ’ ότι στον επαγγελματικό τομέα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πάθετε υπερκόπωση. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Παρά τις αλλαγές που θα έχει η διάθεσή σας, σε γενικό επίπεδο η αισιοδοξία και η καλή σας διάθεση θα είναι διάχυτη και αντιληπτή από όλους όσους θα σας συναναστραφούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα αρχίσετε να ξεπερνάτε εμπόδια που σας κρατούσαν σε μια αγχωτική κατάσταση τους προηγούμενους μήνες. Αρκετή τύχη θα έχει η ερωτική σας ζωή, όπως και οι σχέσεις σας γενικά.

ΙΧΘΥΣ: Η αστείρευτη ενέργεια και η γοητεία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας βήμα, θα είναι τα καλύτερά σας όπλα για να πετύχετε σε συναισθηματικό επίπεδο.