Social Icons

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μπορεί ορισμένοι από τους προβληματισμούς σας να είναι ακόμα ζωντανοί, αλλά στη συνέχεια θα μπορέσετε να διακρίνετε πιο καθαρά τις επιλογές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι εξελίξεις σε ότι επιδιώκετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές και θα μπορείτε με άνεση να κινηθείτε και αναπτύσσοντας τη δημιουργικότητά σας το κλίμα θα γίνεται ολοένα και πιο ευχάριστο.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας χάρισμα για να ξεφύγετε από τις παγίδες που κάποιοι θα προσπαθήσουν εσκεμμένα να σας στήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σε θέματα που θα σχετίζονται με το οικογενειακό σας περιβάλλον, φροντίστε να είστε οργανωμένοι για να ξέρετε πως θα κινηθείτε χωρίς να προκαλέσει αντιδράσεις.

ΛΕΩΝ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Αν νιώθετε καταπίεση στο χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση. Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες.

ΖΥΓΟΣ: Αν θέλετε να ζητήσετε χάρη από οικογενειακά πρόσωπα μην αδιαφορείτε για τις ανάγκες τους. Πριν βγάλετε συμπεράσματα για κάποια πρόσωπα, μπείτε λίγο στη δική τους θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πείτε τη γνώμη σας σε αυτούς που θα τη ζητήσουν, αλλά μην περιμένετε να την ασπαστούν. Όσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ναι μεν θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώθετε να ταλαντεύεστε αφού δε λέτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάντε όνειρα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφτεί. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

ΙΧΘΥΣ: Έχετε την δύναμη να διεκδικήσετε αλλά πριν το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο. Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε.