Social Icons

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Μπαίνετε σε μια περίοδος προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως  να μη σας φανούν τόσο εύκολες στην διαχείρισή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο πάνω σε αυτήν και να δείτε αν καλύπτει τα συμφέροντά σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν δε θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις φροντίστε να μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας, ούτε να τον προκαλέσετε με λόγια να σας επιτεθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι αδέσμευτοι θα μπορέσετε να αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο κάποιες από τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ: Η κοινωνική ζωή δείχνει να σας βοηθάει ιδιαίτερα στο να κάνετε προσεγγίσεις, αλλά και να επικοινωνήσετε πιο όμορφα και ουσιαστικά με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε πιο εντατικές τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές για να κάνετε επαφές και συναντήσεις, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται.

ΖΥΓΟΣ: Ακόμα και αν κάποια πράγματα σας ενοχλούν, δώστε στο σύντροφό σας το περιθώριο να εκφραστεί. Μικρές διαφωνίες θα σας δώσουν το κίνητρο και ερέθισμα για παιχνίδια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε στα ευχάριστα νέα. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκφράστε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και μην περιορίζεστε. Μην παραμελήσετε τους φίλους σας γιατί θα τους χρειαστείτε στη συνέχεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η διοχέτευση της ενεργητικότητάς σας στις δημόσιες σχέσεις θα βοηθήσει αφάνταστα. Οι συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλλιεργήστε στο σπίτι ένα κλίμα ευχάριστο και διασκεδαστικό. Μην ξοδεύετε για άλλους τα χρήματά σας γιατί σύντομα θα ξεμείνετε.

ΙΧΘΥΣ: Λειτουργήστε πιο μαχητικά για να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις. Για να συνεχίσετε με καθαρό μυαλό, βάλτε σε τάξη σκέψεις και συναισθήματα.