Social Icons

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Το πολύστροφο μυαλό σας σε συνδυασμό με τη διαίσθηση, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να αλλάξετε στυλ, κάτι που θα κάνει αίσθηση στο κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε μια άλλη μέρα για να λύσετε διαφορές με αγαπημένα πρόσωπα. Βγάλτε απ’ το μυαλό σας μια παλιά σχέση που έχει κάνει τον κύκλο της.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ελιχθείτε και μη στενοχωριέστε αν κάποια πράγματα δε γίνουν όπως τα θέλετε. Μην κάνετε καμία κίνηση από εγωισμό, γιατί θα απογοητευτείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν άτομα που θα σας βοηθήσουν στις νέες σας προσπάθειες. Μην επιτρέψετε σε κανέναν και για τίποτα να επέμβει στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ: Οι σκέψεις σας σήμερα θα σας βοηθήσουν να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Μη ρισκάρετε αλόγιστα σε επαγγελματικό ή οικονομικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δώστε βαρύτητα στην επικοινωνία και το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε. Η έλξη που θα νιώσετε για ένα νέο πρόσωπο θα είναι αμοιβαία.

ΖΥΓΟΣ: Για να δείτε θετικά το μέλλον, απαλλαγείτε από παλιά προβλήματα. Οι αλλαγές στο χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε. Μάθετε από τα λάθη σας, αλλά αποφύγετε τις δυνατές συγκινήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να μη φανείτε αδικαιολόγητα σπάταλοι στα μάτια των συνεργατών σας. Διαμορφώστε το πρόγραμμά σας ώστε να εξομαλύνετε διαφορές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Συζητήστε με το ταίρι σας αυτά που σας προβληματίζουν, για να σεβαστεί την ανάγκη σας για απομόνωση. Ασχοληθείτε με αυτά που σας αρέσουν χωρίς να περιμένετε βοήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ολοκληρώστε τις εργασίες σας για να μπορέσετε να μείνετε μέσα και να ξεκουραστείτε. Επιμείνετε στις προσπάθειές σας να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν η μέρα ήταν δύσκολη, βγείτε έξω με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πείτε αυτό που θέλετε χωρίς να φοβάστε για να βγείτε κερδισμένοι.