Social Icons

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε την χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιο ηγετικό ρόλο στον εργασιακό σας χώρο ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική σας ζωή που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μελλοντικές σας κατευθύνσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να τις προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αναλύσετε τα σχέδια ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που θα χρησιμοποιήσουν τις δικές σας ιδέες για δικές τους.

ΛΕΩΝ: Κάτι καινούριο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι και κατοχυρωμένοι για τις προθέσεις κάποιου ατόμου στα σχέδιά του με σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις αν κάποια γεγονότα σας απογοητεύσουν. Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές σας δραστηριότητες και όλα δείχνουν πως θα έχετε μια πολύ καλή πορεία.

ΖΥΓΟΣ: Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις και να χειριστείτε με ιδιαίτερη λεπτότητα πολύ σοβαρές καταστάσεις, που ούτως ή άλλως θα σημαδέψουν το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό σας χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Έχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δε θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα, όσο θα θέλατε και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε, τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς.

ΙΧΘΥΣ: Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από τι περιμένετε. Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα μπορείτε να έχετε οφέλη και μάλιστα σημαντικά.