Social Icons

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Για να μην αιωρείστε ανάμεσα στο καλό και στο κακό, περιορίστε τις συμπάθειες ή τις αντιπάθειες που νιώθετε. Τολμήστε μια αναδιοργάνωση παντού, αφήνοντας πίσω ότι έχει κριθεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε προς τα πού κατευθύνετε τη δύναμη και τα συναισθήματά σας, καθώς πολλές φορές είναι τρικυμιώδη. Γίνετε πιο συγκεκριμένοι στους στόχους σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην είστε τόσο απόμακροι γιατί τα πιστεύω που έχετε για τη ζωή προκαλεί σύγχυση στους γύρω σας. Κάντε μια προσπάθεια να κλείσετε εκκρεμότητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε τους άλλους με περισσότερη κατανόηση και μην εμμένετε στις απόψεις σας δείχνοντας διαρκώς περιφρόνηση για την γνώμη των άλλων.

ΛΕΩΝ: Οι προοπτικές θα είναι καλύτερες αν δεχτείτε τη βοήθεια από συνεργάτες ή κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο. Ο χειρότερος εχθρός σας είναι η ασυνεννοησία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μια προσωπικότητα κλειστή και ενδιαφέρουσα, όμως, δοκιμάστε να ανοιχτείτε και να δείξετε πιο πολύ εμπιστοσύνη στους άλλους. Θα βγάλετε αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα.

ΖΥΓΟΣ: Το τοπίο στο συναισθηματικό σας τομέα αρχίζει να καθαρίζει και σας βοηθά στις επιλογές σας. Να είστε προσεκτικοί στις δοσοληψίες με στενούς συνεργάτες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανασταλτικοί σας φόβοι δημιουργούνται αποκλειστικά από τις προκαταλήψεις που συντηρείτε. Ανακαλύψτε τα κρυφά σας ταλέντα και προωθήστε τα με θάρρος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυτό που θα δημιουργήσει μαγικές αλλαγές στις σχέσεις σας, είναι ότι πλέον είστε πιο κατασταλαγμένοι σε αυτά που θέλετε εσείς και σε αυτά που θέλουν αυτοί που συναναστρέφεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν υπάρχει λόγος να το βάζετε κάτω με την παραμικρή δυσκολία, μια που πάντα υπάρχει κοντά σας ακόμα και την τελευταία στιγμή ένας από μηχανής θεός που σας βοηθά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή η ηθική θα αφορά τις σχέσεις σας με τους άλλους, αυτό που θα σας βοηθήσει σε γενικό επίπεδο είναι η διαπραγμάτευση για όλα, οπότε αφήστε στην άκρη εγωισμούς.

ΙΧΘΥΣ: Κάντε ότι σας ευχαριστεί χωρίς να δίνετε εξηγήσεις σε άτομα που δε χρειάζεται. Διατηρήστε τα κεκτημένα σας και να θυμάστε πως δεν χρειάζονται επαναστάσεις χωρίς αιτία.