Social Icons

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Υποχωρήστε με διπλωματικό τρόπο όταν πρέπει και μην είστε απόλυτοι στις απόψεις σας. Αναλογιστείτε τις ευθύνες σας σε λάθη που έχουν γίνει και πλέον δε διορθώνονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αντισταθείτε στις προσπάθειες κάποιων να σας προσεγγίσουν. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε σε κάτι που έχετε σφάλλει.


ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αρνηθείτε προτάσεις που θα σας γίνουν για συνεργασίες. Προσέξτε πολύ πριν εμπιστευτείτε ένα πρόσωπο, γιατί τα φαινόμενα απατούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Απ’ το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ότι είναι εφικτό. Αν δε μειώσετε τις εντάσεις θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα.

ΛΕΩΝ: Όσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους, προσέξτε τα οικονομικά σας για να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε το χρόνο που καταναλώνετε στα επαγγελματικά σας, για να χαρείτε τη μέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν δεν περιορίσετε την ανησυχία σας για το αύριο, δε θα χαρείτε ούτε μια στιγμή του σήμερα. Μη δώσετε τροφή για αντιπαραθέσεις γιατί θα χάσετε την ενέργειά σας.

ΖΥΓΟΣ: Απ’ το να αντιδράτε απότομα, δώστε στους άλλους την ευκαιρία να σας γνωρίσουν. Δεν υπάρχει λόγος να ασκείτε πίεση σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση με το σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ζητήστε τη βοήθεια φίλων για να περάσετε στην πράξη αυτών που έχετε οργανώσει. Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία. Για να μην σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αν κάνετε λίγο υπομονή θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλλει. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις πριν συσσωρευτούν τα προβλήματα.

ΙΧΘΥΣ: Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό σας τομέα. Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων τους προσβάλλετε.