Social Icons

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Κυριακή 22 έως 28/12/19


ΚΡΙΟΣ: Ακόμα και αν έχετε σα θεωρία σας ότι όλα χρειάζονται λίγη ώθηση, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που αναιρεί τον κανόνα. Σταματήσετε να είστε απαισιόδοξοι ειδικά εκεί που πρέπει να δώσετε πολλά από τον εαυτό σας. θα σας θυμίσει πως οι βασικές σας προτεραιότητες πρέπει να είναι οι στόχοι σας, ενώ εσείς τον τελευταίο καιρό λειτουργούσατε αντίθετα. Η ορθότερη τοποθέτηση σας στις εξελίξεις και κυρίως στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε σωστότερα το «εγώ» σας, χωρίς όμως, να απομονώνεστε  ή να κλείνεστε στον εαυτό σας.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους. Μη σκορπίζεστε σε πολλές μεριές γιατί έχετε κάθε λόγο να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, αφού νιώθετε ασφαλείς. Μην αφήσετε μια περίεργη και μπερδεμένη συναισθηματική σας υπόθεση να σας βάλει στο μυαλό αρνητικές σκέψεις. Φροντίστε να μην έχετε συνέχεια αντίθετη άποψη σε ότι ακούτε μόνο και μόνο για να αποδείξετε ότι έχετε γνώμη.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκαθαρίστε τους στόχους σας για να ξέρετε ποιος είναι ο σημαντικότερος και αλλάξτε σειρά στις προτεραιότητες που έχετε θέσει. Επανεκτιμήστε όσα αποτελούν τις αξίες μέσα στις σχέσεις σας, καθώς οι συνθήκες θα δημιουργήσουν έτσι τις καταστάσεις που μόνο αν επικρατεί σύμπνοια θα καλύψετε ορισμένες από τις ανάγκες σας και θα βγείτε αλώβητοι. Πολλά από τα προβλήματά σας θα λυθούν αν ασχοληθείτε περισσότερο με τα άτομα που σχετίζονται με τις οικονομικές σας σχέσεις. Υπάρχουν προοπτικές καλυτέρευσης, αρκεί να είστε έτοιμοι να ριχτείτε στη μάχη και να δείξετε ότι είστε ικανοί να παλέψετε ακόμα και κάτω από αντίξοες συνθήκες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η πορεία της σχέσης σας θα σας οδηγήσει σε αποφάσεις σημαντικές για την εξέλιξή σας, αλλά όσο και αν τα πράγματα πάνε καλύτερα, είναι προτιμότερο να τις αναβάλετε προς το παρόν, καθώς η κρίση σας είναι ακόμα θολωμένη και θα υπάρχει έντονη η πιθανότητα λανθασμένων αποφάσεων. Μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο φροντίστε να κρατήσετε το πάθος στη σχέση σας, ενώ σε οποιαδήποτε συζήτηση και αν κάνετε με το σύντροφό σας να θυμάστε ότι μόνο οι ειλικρινείς διάλογοι δεν πρόκειται να σας δημιουργήσουν προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Μην ξεχάσετε να δείξετε τα όρια που επιτρέπετε να κινούνται άτομα που θα προσπαθήσουν να σας πλησιάσουν περισσότερο βάζοντας σε κίνδυνο τη σχέση σας. Δε θα αξίζει τον κόπο να ρισκάρετε τα πάντα, μόνο και μόνο επειδή σας κολακεύει το φλερτ που θα σας κάνουν. Οι αδέσμευτοι κινηθείτε έξυπνα, αρχίστε να κυκλοφορείτε περισσότερο, γνωρίστε κόσμο, διασκεδάστε και κάντε γνωστές τις προθέσεις σας. Το έδαφος θα είναι αρκετά γόνιμο για να στεριώσει κάτι καινούριο αρκεί να έχετε την υπομονή και την επιμονή να παλέψετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί να σας ταλαιπωρήσουν φαντάσματα του παρελθόντος που δεν έχετε αποφασίσει ακόμα να τα βγάλετε από τη ζωή σας και αφήνετε να σας ταλαιπωρούν, αλλά όσο παραμένετε κολλημένοι δεν πρόκειται να προχωρήσετε στη συναισθηματική σας ζωή. Ξεκολλήστε από καταστάσεις που δεν αξίζει ο κόπος να επαναφέρετε στη ζωή σας, γιατί μόνο απογοήτευση σας είχαν προσφέρει όσο ήταν στη ζωή σας και διώξτε μια για πάντα αρνητικές σκέψεις. Το μέλλον της ερωτικής σας ζωής, ανοίγεται μπροστά σας όμορφο, φωτεινό και χαρούμενο.

ΖΥΓΟΣ: Στον οικογενειακό χώρο θα κυλούν ομαλά τα πράγματα, αρκεί να θυμάστε πως όταν βλέπετε ότι βρίσκονται ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα σε δύσκολη θέση να μην τους σπρώχνετε στα άκρα. Εάν επιχειρήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στη διασκέδασή σας, θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία όχι μόνο για να διατηρήσετε καλή τη διάθεσή σας, αλλά και για να δείτε φίλους που σας έχουν λείψει. Ήρθε η στιγμή να δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και να μειώσετε τις ανασφάλειές σας. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει, θα αρχίσουν να δείχνουν τα αποτελέσματά τους, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εντοπίστε τις συνθήκες που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων. Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Μπορεί το πλανητικό σκηνικό να είναι κάπως μπερδεμένο και να μην έχετε τελικά όσο χρόνο χρειάζεστε για να ασχοληθείτε και να βάλετε μια τάξη στο συναισθηματικό σας τομέα, αλλά θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο και να εντάξετε την ερωτική σας ζωή στην καθημερινότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι απαιτήσεις του οικογενειακού και του επαγγελματικού τομέα δε θα σας επιτρέπουν να ζείτε σε χαλαρούς ρυθμούς, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα αφήσετε πίσω την προσωπική σας ζωή είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι αφού είστε αποφασισμένοι όλα να έχουν τη θέση που τους ανήκει. Πολλές φορές νιώθετε έντονα την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σας ζητούν οι άλλοι, αφήνοντας έτσι ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα που σας είναι απαραίτητο και πηγαίο, ενώ παράλληλα βγάζετε πολύ εύκολα συμπεράσματα και αυτό σας κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάποιες φορές ακόμα και οι καθυστερήσεις γίνονται για κάποιο λόγο, όχι απαραίτητα κακό. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι η θεά τύχη δεν πρόκειται να σας αφήσει να βγείτε ζημιωμένοι. Απ’ ότι φαίνεται δεν έχετε σκοπό να αφήσετε να σας ξεφύγει κανένα από τα άτομα που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Αφού λοιπόν είστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι για να τα παίξετε όλα για όλα, πάρτε πρωτοβουλίες, κυκλοφορήστε περισσότερο, αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο με νέες γνωριμίες, αρπάξτε τις πραγματικά αμέτρητες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να δημιουργήσετε μια σχέση και τέλος γιατί όχι κάντε εσείς το πρώτο βήμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η βδομάδα θα λειτουργήσει προστατευτικά για τους δεσμευμένους, αφού θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα ενισχυθεί η αλληλοκατανόηση και ο θαυμασμός. Εάν υπάρξουν τρίτα άτομα που θα σας μεταφέρουν λόγια, προσπαθήστε να μη δώσετε σημασία γιατί Δε θα έρθουν με καλό σκοπό. Οι παρασκηνιακές ραδιουργίες δεν έχουν λόγο στη σχέση σας, εκτός αν θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους αυτούς που θέλουν να σας δουν να χωρίζετε. Αποφύγετε υπερβολικές αντιδράσεις από την πλευρά σας στη μεταφορά παραπλανητικών πληροφοριών, για να μη δημιουργηθεί μια χαοτική κατάσταση.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τους όλους έξω από τη συναισθηματική σας ζωή, κρατώντας μέσα μόνο το σύντροφό σας. Εκφράστε του τα συναισθήματά σας, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο με λόγια αλλά κυρίως με πράξεις. Κάντε τον να αισθάνεται ασφαλής και σίγουρο για τη σχέση σας, ειδικά αν θέλετε να μονιμοποιήσετε και επισήμως τη σχέση σας. Η δέσμευση από την πλευρά του γυρνάει ήδη μέσα στο μυαλό του και από εσάς θα εξαρτηθεί αν θα γίνει άμεσα ή αν θα καθυστερήσει κι άλλο.