Social Icons

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019


ΚΡΙΟΣ: Απ’ το να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους. Οι δυσκολίες στον οικονομικό τομέα οφείλονται από τρίτα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η μέρα θα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Ίσως έχετε γίνει σκληροί επειδή έχετε κουραστεί από πρόσωπα και καταστάσεις. Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα πρόσωπα, αφιερώστε τους τη μέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

ΛΕΩΝ: Τα άγχη που κουβαλάτε από τα εργασιακά θέματα, δε θα σας αφήσουν σε ησυχία. Προσέξτε να μη χαθεί ο έλεγχος, γιατί θα το μετανιώσετε αν αρχίσουν οι εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από κάποιον που εμπιστεύεστε. Μία συζήτηση με άτομα που είναι θετικά απέναντί σας, θα σας δώσει χρήσιμες πληροφορίες.

ΖΥΓΟΣ: Δείτε τις δυσκολίες που θα προκύψουν ως ευκαιρία για να αποκτήσετε εμπειρίες. Ακόμα και αν κάνετε λάθη σε συναισθηματικό επίπεδο, ανήκουν σε εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας. Μην κλειστείτε για κανένα λόγο στο σπίτι μια που όλα δείχνουν ότι τώρα είναι η στιγμή να δραστηριοποιηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Απ’ το να δίνετε υποσχέσεις που δε θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε. Η ψυχολογική σας διάθεση, αλλά και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα αρκετά καλή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν. Δε θα ήταν φρόνιμο να τον κάνετε να αμφιβάλλει αδίκως για την ακεραιότητα και την πίστη που δείχνετε στη σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς. Κάποια εμπόδια από το οικογενειακό σας περιβάλλον μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα απώτερα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΣ: Όλα δείχνουν ότι μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες.