Social Icons

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

ΚΡΙΟΣ: Ερευνήστε τις εξαρτήσεις που γίνονται ανασταλτικές και κάντε κάτι που θα σας απελευθερώσει. Το να αισθανθείτε ελεύθεροι και δυνατοί είναι δική σας υποχρέωση και όχι κάποιου άλλου.
 
ΤΑΥΡΟΣ: Πάψτε να είστε μοιρολάτρες και φροντίστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά, για να οδηγηθείτε σε κατευθύνσεις που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να διερωτηθείτε τι σημαίνουν για εσάς κάποιοι άνθρωποι και να διεκδικήσετε πράγματα, για να δημιουργήσετε τις σωστές υποδομές, χωρίς να φοβάστε πως έτσι θα σας αγαπούν λιγότερο.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες μεθόδους, για να έχετε νέες και αναπάντεχες ευκαιρίες. Όλα χρειάζονται ένα πρόγραμμα, σωστές στρατηγικές και σωστές διασυνδέσεις.
 
ΛΕΩΝ: Είναι αναγκαία η εδραίωση της εμπιστοσύνης και η συμφωνία στους στόχους. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα θέματα των σχέσεων, αρκεί να γίνουν σοβαρές συνενώσεις.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν μερικές ασυνεννοησίες, αλλά θα βοηθήσουν να δημιουργηθούν γερές βάσεις. Οι προετοιμασίες και οι επεξεργασίες που κάνατε τελειώνουν και ευνοείται η υλοποίηση των σχεδίων σας.
 
ΖΥΓΟΣ: Ελαττώστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, προκειμένου να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Έχουν συσσωρευτεί πολλά, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε νέες επιλογές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λεπτομέρειες σε κάποιες καταστάσεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, αλλά ο έξυπνος χειρισμός των πραγμάτων θα σας διευκολύνει σε πολλά. Ο μέρα ευνοεί να δημιουργήσετε καλύτερες ισορροπίες.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με μια καινούρια δραστηριότητα ή καλυτερέψτε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Από τη στιγμή που θα βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας, θα έχετε όρεξη για περισσότερη δράση.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας για τους πάντες και τα πάντα. Έχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε την τύχη σας εκεί που θέλετε, καθώς αρχίζουν να καλυτερεύουν οι υπάρχουσες συνθήκες.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο όση σκληρή δουλειά και αν απαιτεί και προσφέρετε του τις ανάλογες ευκαιρίες. Σαν αντάλλαγμα οι σχέσεις σας θα γίνουν καλύτερες.
 
ΙΧΘΥΣ: Η μέρα σας ενεργοποιεί για να βγείτε έξω από το καβούκι σας και να τολμήσετε πρωτοτυπίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι τον ενθουσιασμό σας, για να μη ζήσετε απογοητεύσεις.